Çiftlerim ve yavruları

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Merhaba arkadaşlar.Size çiftlerimi göstermek istedim.1.çiftim 5 tane yumurtladı.İlk kuluçkası olduğu için biri kırıldı diğeri de boş çıktı.3 tane yavru büyüttüler.Yavrular bizzat kendi üretimim. Diğer sarı çiftimden daha hiç yavru almak nasip olmadı.İşte fotoğrafları:

1. ÇİFTİM

YAVRULARI

(Makine güzel çekemedi.Bu yavrumun rengi mor)

2.ÇİFTİM

(Dişisi)

(Erkeği)

Umarım beğenirsiniz. :) Yorumlarınızı bekliyorum.Maşallahlarınızı eksik etmeyin.

MAŞALLAH

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Çok sağ olun.Teşekkür ederim.Sadettin abi sen öyle durduğuna bakma normalde kuyruğu düzgün.O fotoğarafı çekerken çok korkmuştu dengede durmak içinde kuyruğunu düşürmüştü.Çok merak ediyorsan yeni fotosunu atabilirim.Ama gözlemin için teşekkürler gerçekten.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
maşallah kardeşim kuşların güzel
bol bol yavrular alırsın inşallah...

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Çok teşekkür ederim.Çok sağ olun.Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben 7 ay bekledim sonunda tam vazgeçecekken oldu.Burdan diğer arkadaşlara ÇOK SABIRLI olmaları gerektiğini tekrardan hatırlatmak istedim ve kuşları kendi haline bırakın kuşları sıkarsanız hiç verim alamazsınız.Siz kuşlarınıza 4*4 lük bakımınızı yapın onlar uygun olduklarında muhakkak üreyeceklerdir.O yüzden ÇOK SABIRLI OLMALISINIZ.