ÇİFTLERİMİN IRKI HAKKINDA YARDIM LÜTFEN.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Güzel ve sağlıklı bir çift...maşallah. Dişiniz güzeller güzeli bir Albino. Erkek de süper yakışıklı bir opal. Bunlardan muhtemelen yarı yarıya albino ve opal yavrular çıkar. Bunun dışında sürpriz olarak da Lutino (kırmızı gözlü ve tamamen sarı) yavrunuz da olabilir...albinolar çoğu zaman Lutino kanı da taşırlar (en azından bendekiler öyle). Ayrıca da erkeğin kanında başka ırklar da varsa, sürpriz olarak onlardan da çıkabilir.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Güzel ve sağlıklı bir çift...maşallah. Dişiniz güzeller güzeli bir Albino. Erkek de süper yakışıklı bir opal. Bunlardan muhtemelen yarı yarıya albino ve opal yavrular çıkar. Bunun dışında sürpriz olarak da Lutino (kırmızı gözlü ve tamamen sarı) yavrunuz da olabilir...albinolar çoğu zaman Lutino kanı da taşırlar (en azından bendekiler öyle). Ayrıca da erkeğin kanında başka ırklar da varsa, sürpriz olarak onlardan da çıkabilir. +1

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Maşallah güzel bir çift ... Özellikle renk tonu olarak . Çıkan yavruların renk tonu hakkında bazen süprizler olabiliyor. Ama Günay beyin dediği renklere bende katılıyorum.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Habil TANTA' Alıntı:
Maşallah güzel bir çift ... Özellikle renk tonu olarak . Çıkan yavruların renk tonu hakkında bazen süprizler olabiliyor. Ama Günay beyin dediği renklere bende katılıyorum.

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
Güzel ve sağlıklı bir çift...maşallah. Dişiniz güzeller güzeli bir Albino. Erkek de süper yakışıklı bir opal. Bunlardan muhtemelen yarı yarıya albino ve opal yavrular çıkar. Bunun dışında sürpriz olarak da Lutino (kırmızı gözlü ve tamamen sarı) yavrunuz da olabilir...albinolar çoğu zaman Lutino kanı da taşırlar (en azından bendekiler öyle). Ayrıca da erkeğin kanında başka ırklar da varsa, sürpriz olarak onlardan da çıkabilir.