Çiftlerin kavgası ?

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Çok iyi anlaşan yerli bi ciftim vardı şimdi birlerini dovecek gibi kizginlar aynı tunekte durmuyor kavga etmekte bir parmakliklarda biri tunekte yanyana bile gelmiyorlar neden böle  kavga eder oldular anlamdim

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
dişinin yumurtası var mıydı zarar gördü mü yada aldın mı? yani demek istedigim yumurtaya olan bişeyden dişi çatıyo olabilir öyle bi sorun ben de yaşadm hatta öldüresiye kavgayla bitti dişi daldı resmen kan gölü oldu ortalık elimle ayırdm sonra erkegi ayırdm 2 hafta karşılıklı koydm sonra birbirlerini istediler birleştirdm fotograftaki çift bu çift

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
genç çiftler erkek sekiz aylık dişide 6 yumurta felan yok çiftleşmediler bile ama iyi anlaşıyorlardı hep yem yedirmeler kaşımalar felan ama noldu değişiverdiler aniden yalnız yuvayı erkan taktım dişi girip çıkıyordu öyle

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
cifleşicekler gibi bir durum vardı o yuzden taktım ama  işi iyiye gitmiyor aksine kotuye gidiyor cikartacam yuvayı

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Levent bey kuşlarınız henüz genç özellikle dişiniz küçük, yuvayı çıkartmanızda fayda var.

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
İnşallah önerileriniz için ayrıca teşekkür ederim..

Ersan çatal

Üyemiz
Adı
Ersan
Soyadı
Çatal
Levent ACAR.' Alıntı:
Çok iyi anlaşan yerli bi ciftim vardı şimdi birlerini dovecek gibi kizginlar aynı tunekte durmuyor kavga etmekte bir parmakliklarda biri tunekte yanyana bile gelmiyorlar neden böle  kavga eder oldular anlamdim
Kardeşim öncelikle şunu söyleyebilirim erkek kuş çiftleşmek için baskı yaptığı için dişi böyle hırçın davranıyor. yuvalığı çıkarın mümkünse birkaç gün kuşları ayırmanızda fayda var kuşlar bir yemlikten kavga etmeden yem yiyorsa iyi bir takıma sahipsiniz demektir ve yavru alma ihtimaliniz çok yüksektir

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Evet erkek çiftleşmek için epey bastırdı ama.şimdide disiyi dovuyor

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Arkadaşlar şuan itibariyle olayı cozdum erkek tüy değişimine girmiş sebep büyük ihtimal bu diye dusunuyorum

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Levent ACAR.' Alıntı:
Arkadaşlar şuan itibariyle olayı cozdum erkek tüy değişimine girmiş sebep büyük ihtimal bu diye dusunuyorum
Levent bey etkileyebilir fakat asıl sebep dişinin küçük olması, en sağlıklısı yuvayı kaldırın, erkek tüyden çıkar,dişi üreme yaşına erişir, o zaman takmanız da fayda var

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Aynen öyle yaptım çiftlerde bi süreliğine ayırdım simdi