Çiftleşen kuş neden yumurtlamaz ?

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Selamun Aleykum.
İki aydır beraber olan çift kuşumlarım haftada 1-2 kez çiftleşiyor, dişi kuş sürekli yuvaya giriyor ama yumurta gelmiyor. Erkek dişiyi sürekli beslediğinden dişi biraz yağlı.  Poposu aynı yumurta varmış gibi şiş fakat yumurta yok. 2 hafta önce erkekten ayırıp 1 hafta uçararak zayıflattım fakat erkeğin yanına attıktan sonra 1 haftada yine eski haline döndü. Bu kuşun yumurtlamama sebebi şişmanlık mıdır yoksa başka bi sebebi olabilir mi ?

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
ALEYKUM SELAM KARDEŞİM KUŞLAR ÇİFTLEŞTİKTEN YAKLAŞIK 10 GÜN SONRA YUMURTLAR EĞER SÜRE 10-12 GÜNÜ GEÇTİ İSE BİR SORUN VARDIR MUTLAKA.USTALAR DAHA İYİ BİLİR AMA KUŞ KISIR OLABİLİR BELKİDE BENİM DÜŞÜNCEM BU YÖNDE

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Ahmet ERDAL' Alıntı:
ALEYKUM SELAM KARDEŞİM KUŞLAR ÇİFTLEŞTİKTEN YAKLAŞIK 10 GÜN SONRA YUMURTLAR EĞER SÜRE 10-12 GÜNÜ GEÇTİ İSE BİR SORUN VARDIR MUTLAKA.USTALAR DAHA İYİ BİLİR AMA KUŞ KISIR OLABİLİR BELKİDE BENİM DÜŞÜNCEM BU YÖNDE
Kuş 1-1,5 aydır çiftleşiyor hocam.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
aleyküm selam,
kuşunuzda bence problem yok.kuşlar bazen eşleştikten sonra geç yumurtlayabilir.
kuşlarınızı ayırdıgınızda dişi tekrar silbaşa dön yaparsınız.
bırakın zamana kendiliginden olur

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Dişide şu an yumurta bulunmayabilir. Sıkıntı yapmayın. Zamanı gelince içinde yumurta oluştuktan sonraki çiftleşmelerden sonra yumurtalar gelir.