S Sezer Yıldız Üyemiz Katılım 4 Kas 2016 Mesajlar 59 Konum İstanbul Adı Sezer Soyadı Yıldız 16 Ara 2016 #1 Muhabbet kuşum ciftlesti ama bur türlü dogurmadi..hamile olduğu cok belli yuvalikta yer yapip duruyor ama 1 haftaya yakin oldu daha doguracak..bunun suresi ne kadar arkadaslar
Muhabbet kuşum ciftlesti ama bur türlü dogurmadi..hamile olduğu cok belli yuvalikta yer yapip duruyor ama 1 haftaya yakin oldu daha doguracak..bunun suresi ne kadar arkadaslar
T Tekin Takipçi Üyemiz Katılım 29 Ağu 2016 Mesajlar 196 Konum Ankara Adı Tekin Soyadı Güçbilmez 16 Ara 2016 #2 Çiftleştikden 10. 18 gün sonra yumurtlar. Ama uzayası bilir. Kuşa Fazla bakılırsa. Yumurtlama süresi Uzar
Çiftleştikden 10. 18 gün sonra yumurtlar. Ama uzayası bilir. Kuşa Fazla bakılırsa. Yumurtlama süresi Uzar
T Tekin Takipçi Üyemiz Katılım 29 Ağu 2016 Mesajlar 196 Konum Ankara Adı Tekin Soyadı Güçbilmez 16 Ara 2016 #3 Şuan hazırlık aşamasında dır yuvalıkdan takırtı geliyor mu
S Sezer Yıldız Üyemiz Katılım 4 Kas 2016 Mesajlar 59 Konum İstanbul Adı Sezer Soyadı Yıldız 18 Ara 2016 #4 Tekin GÜÇBİLMEZ' Alıntı: Şuan hazırlık aşamasında dır yuvalıkdan takırtı geliyor mu Genişletmek için tıkla ... surekli takirti geliyor kemiriyor yaklasik 1 haftadir..ya ben cok bakiyorum ondan mi yumurtlamuyor anlamadim ki
Tekin GÜÇBİLMEZ' Alıntı: Şuan hazırlık aşamasında dır yuvalıkdan takırtı geliyor mu Genişletmek için tıkla ... surekli takirti geliyor kemiriyor yaklasik 1 haftadir..ya ben cok bakiyorum ondan mi yumurtlamuyor anlamadim ki
T Tekin Takipçi Üyemiz Katılım 29 Ağu 2016 Mesajlar 196 Konum Ankara Adı Tekin Soyadı Güçbilmez 18 Ara 2016 #5 Yeni geldiyse ondandır siz uzaktan seyredin şimdilik
T Tekin Takipçi Üyemiz Katılım 29 Ağu 2016 Mesajlar 196 Konum Ankara Adı Tekin Soyadı Güçbilmez 18 Ara 2016 #6 Takırtı gelmesi iyi yuva hazırlığı yapıyor