çiftleşme hakkında yardımmmm

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
merhaba; benim bir tane erkek mubabbet kuşum vardı, yanında eş tutması için bir dişi aldım bir iki gün , bunları ayırdım farklı kafeslere koydum yanyana durdular, 3-4 kadar oluyor. şimdi sabahları özellikle çok bağırıyorlar sanki kafesin tellerini açacak gibi tırmalıyorlar, ancak kızıştılarmı ben anlayamıyorum, sizce ne zaman aynı kafese almalıyım bunun zamanlaması nedir

ayrıca bir çift sultan papağanı beslemek istiyorum üretmek amaçlı, erzurum ilinde bulunduğum için açıkçaso petshop olayı gelişmemiş,  size sorum yavrudan bir çift sultan büyütsem eş tutmama riski söz konusumu, yetişkin bir çift alsam dahamı verimli olur, ve burada çift bulmam oldukça güç, sizin tavsiyeleriniz nelerdir

ve şunuda eklemek istiyorum başka bir cins kuşta üretebilirsin daha faydalı olur derseniz önerilerinizi öğrenmek isterim

herkese teşekkürler, saygılar.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
öncelikle muhabbetleri aynı kafese alın, vitamin, mama, kemik eksik etmeyin onlar biyolojik olarak hazır olduklarında çiftleşirler.
Papağan için ise, yavru iken alıp eğitmeni tavsiye ederim. Erişkin yada yavru farketmez yine eş tutarlar endişeniz olmasın.

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
teşekkürler hocam, ustalarım üstadlarım bi yardım edecek yokmu başka ?