Çiftleşme hala gerçekleşmedi, bir sorun mu var?

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Arkadaşlar daha önce ki açmış olduğum konularda da belirttiğim gibi dişi kuşum çiftleşmeye yanaşmıyordu. Hala da yanaşmıyor. Çoğu zaman kaçıyor ama iyi anlaşıyorlar erkekle.
Eskiden erkek çok sık kur yapardı, şimdi kur yapmayıda azalttı. 1 yaşından büyükler ikiside, bütün besin ihtiyaçlarını karşılıyorum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum yoksa...

Ne yapayım bilemedim

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim kuşlarımda aynı durumda ama yapacak tek şey beklemek ben beklemekten bir hal oldum :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
KUŞLARINIZ NE ZAMAN ÜREMEYE HAZIR OLURLARSA O ZAMAN ÜREYECEKLERDİR BELLİ BİR SÜRESİ YOK YALNIZ ŞUDA VAR MUHABBET KUŞLARINDA SÜRÜ PSİKOLOJİSİ DENEN BİŞEY VAR TEK ÇİFTTEN YAVRU ALMAK BİRAZ DAHA ZOR ÖZELLİKLE ÜRETİMHANEDEN ALINIP TEK BESLENEN ÇİFTLERDE BU SORUNLAR GÖRÜLEBİLİYOR

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Kuşları tedirgin eden birşeyler olabilir. Mesela kafesin bulunduğu mekan ve yeri ayrıca ortamdaki ısı ve ışık miktarı. Daha detaylı bilgi verirseniz ustalarımızdan daha net cevaplar alabilirsiniz. Hatta mümkünse resimde atabilirsiniz.

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
çok doğru muhabbetlerde sürü psikolojisi var. benim bir ciftim vardı 4 ay bekledim birşey yok bi abinin yerine görürdüm 1 hafta sonra 3 tane yumurta gördüm. şimdi de altında 4 tane var

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Ahmet ÖNCÜ' Alıntı:
çok doğru muhabbetlerde sürü psikolojisi var. benim bir ciftim vardı 4 ay bekledim birşey yok bi abinin yerine görürdüm 1 hafta sonra 3 tane yumurta gördüm. şimdi de altında 4 tane var
Maşallah :D

Artık ümidi kestim, olursa ne ala olmazsa zorlamıycam.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
KUŞLARINIZ NE ZAMAN ÜREMEYE HAZIR OLURLARSA O ZAMAN ÜREYECEKLERDİR BELLİ BİR SÜRESİ YOK YALNIZ ŞUDA VAR MUHABBET KUŞLARINDA SÜRÜ PSİKOLOJİSİ DENEN BİŞEY VAR TEK ÇİFTTEN YAVRU ALMAK BİRAZ DAHA ZOR ÖZELLİKLE ÜRETİMHANEDEN ALINIP TEK BESLENEN ÇİFTLERDE BU SORUNLAR GÖRÜLEBİLİYOR

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Müslüm GÖYCE' Alıntı:
Arkadaşlar daha önce ki açmış olduğum konularda da belirttiğim gibi dişi kuşum çiftleşmeye yanaşmıyordu. Hala da yanaşmıyor. Çoğu zaman kaçıyor ama iyi anlaşıyorlar erkekle.
Eskiden erkek çok sık kur yapardı, şimdi kur yapmayıda azalttı. 1 yaşından büyükler ikiside, bütün besin ihtiyaçlarını karşılıyorum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum yoksa...

Ne yapayım bilemedim

kızıştırmak için biraz e vitamini ver. mama ve suyuna ekle.... 2-3 günde bir.. 

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
Aynen öyle İbrahim hocam

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Benim diside ayni durumda cok rahat yumurtluyor ama ciftlesmiyor. Esine kur yapiyor esi de ona artik anlamiyorum ben bunlari her seyleri tam keratalarin yinede olmuyor. Neyse canim ciftlesmeselerde canlari sagolsun varliklari yeter.