ÇİFTLEŞME SORASI SORUNLAR YARDIM!

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
selamınaleyküm çiftlerimden birinde bi skıntı var çözemedim danışmak istedim rengleri güzel olduğu içinde bozmak istemiyorum çok güzel çifleşiyolar öle anlık inip çıkmalar yok erkek üstüne çıktığında 20_30 sn kalıyor ardından dişi kuşta kuyruk atma kanat düşme oluryo 3 gün falan aynı durumda kalıyor daha sora bi bakıyorum kuşun kanatları düzeliyor sanki hiç çiftleşmemiş gibi bi durum alıyor poposuna baktım ur falan mı var diye ama gayet sağlıklı ben yumurtalayıp yiyormu diye düşündüm tam üstünde kamera var üşenmeyip kameradan kayıtları izliyorum yumurtlayıp yeme gibi bi durumda yok acaba sıkıntı ne olabillr?(bana ilk geldiklerinde 2ay önce yani 3 tane yumurtasıvardı şuan 15 gündür çiftleşiyolar)

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
" tam üstünde kamera var üşenmeyip kameradan kayıtları izliyorum" yuvalıkta kamera mı var ?

eğer öyleyse kuşlar kameradan korkup yumurtlamıyor olabilir.

doğru cevabı bilgili forum üyeleri size verecektir, benimkisi sadece bir tahmin.

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
kendim elektronikçiyim ve dükkanımda kameralar var doğal olarak heralde kafesin hemen tepesinde değil kuş onun farkında bile değildir yanındaki kuş yumurtlayıp yavru büyütüyo

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Nereden bileyim abi bende yuvalikta var zannettim :D kus yumurtayi yaptiktan sonra yiyor bence kalamar kemigi gaga tasi var mi kafeste ?

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
yok okadar özel hayata müdahale etmiyorum orası magbetleri yuvalığa anlık girip çıkıyolar yani uzun vakit geçirmiyolar ve öle bişey olsa yuvalıkda lekeler olur

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşları kendi haline bırakacaksınız ve rahatsız etmeyeceksiniz. Yapacak başka bir şey yok.

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
KARDEŞİM BENDE DE ÖYLE BİR ÇİFT VAR BEN SORUNU KEMİRİLİP TELİNDEN KURTULAN GAGA TAŞI İLE ÇÖZDÜM(KENDİ KAFESİNDE OLMASINA RAHMEN) 2/3 TANEYİ TABLAYA ATTIM 2.TUR YUMURTAYI KUZU KUZU YUVAYA YUMURTLADI ŞİMDİ 4.YÜ YUMURTLAYACAK İNŞAALLAH HAYIRLI ÜRETİMLER

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
r.efekan kardeşim kuş yeterince kendi halinde zaten dükkanda işi gücü bırakıp bunlara bakmıyorum hadi rahatsız ettimi düşünelim 8 çift var hepsinde aynı sorun olur bu kuşlarda illaki bi sıkıntı var yapcak bişey yok değil kafesinde kemik var

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
hocam her iki kuştan mutlaka birinde sorun var onuda nasıl anlarsın ancak ayırman lazım dediğine göre yavru alınmış yada ayırmamak için yuvalığı kaldırıp iyi bi bakım yapman lazım. mamasıymış vitaminiymiş kalamar kemiği felan . benm nacizane fikrim bu.

/ SAĞLIKLI GÜNLER / bye

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
bu işe ilk merak saldığımda yavru olsun olmasın mama verirdim ama şuan yavru olmadığı sürece hiç bi çifte mama vermiyorum sadece sularına vitamin takviyesi yapıyorum çünkü mamayı sürekli yemiyolar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Selim YILMAZ' Alıntı:
bu işe ilk merak saldığımda yavru olsun olmasın mama verirdim ama şuan yavru olmadığı sürece hiç bi çifte mama vermiyorum sadece sularına vitamin takviyesi yapıyorum çünkü mamayı sürekli yemiyolar
3 günde 1 mama vermeniz gerekiyor ama.