çiftleşme sorunu

Erman Doğan

Üyemiz
Web sitesi
www.e-tasarim.org
Adı
Erman
Soyadı
Doğan
Bir çiftim var dişi erkek kur yaptığında çiftleşme pozisyonunda duruyor fakat erkek ayak attığında da kovalıyor acemi olduklarından dolayımıdır erkeği değiştirmem gerekirmi?

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Zaman verin, erkek zaten tepki veriyormuş ayak atarak, tepkisiz kalsa değiştirme fikriniz mantıklı derdim bu durumda size sabretmek düşüyor.

HASANUGURLU34

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
uğurlu
Erman DOĞAN' Alıntı:
Bir çiftim var dişi erkek kur yaptığında çiftleşme pozisyonunda duruyor fakat erkek ayak attığında da kovalıyor acemi olduklarından dolayımıdır erkeği değiştirmem gerekirmi?
arkadaşlar benim de tam tersi sorunum var hediye gelen 1 çift muhabbetim var yaklaşık 1 yıldır ekrek çiftleşmek için her türlü taklayı atıyor ama dişi kovalıyor ilk zamanlar dişinin gaga rengi açıktı yavrudur ondan dedim ama şuan dişi 1,5 dan fazla oldu erkek de tahmini 2 yaşını aştı dişi kuş koyduğum yuvalığa yanaşmıyor bile kızıştırıcı ballı yem  mama ne öğrendiğsem denedim ama dişi nuh diyo başka bişe demiyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

HASANUGURLU34

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
uğurlu
arkadaşlar benim soruna yorum yapacak yada yol gösterici bilgi verecek kimse yok mu  :(