Erman Doğan
Üyemiz
Bir çiftim var dişi erkek kur yaptığında çiftleşme pozisyonunda duruyor fakat erkek ayak attığında da kovalıyor acemi olduklarından dolayımıdır erkeği değiştirmem gerekirmi?
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:Erkek kaybettiği posüzyonları telafi edecektir endişelenme,anlattığına göre herşey yolunda yakında yüzün güler. SAYGILAR
arkadaşlar benim de tam tersi sorunum var hediye gelen 1 çift muhabbetim var yaklaşık 1 yıldır ekrek çiftleşmek için her türlü taklayı atıyor ama dişi kovalıyor ilk zamanlar dişinin gaga rengi açıktı yavrudur ondan dedim ama şuan dişi 1,5 dan fazla oldu erkek de tahmini 2 yaşını aştı dişi kuş koyduğum yuvalığa yanaşmıyor bile kızıştırıcı ballı yem mama ne öğrendiğsem denedim ama dişi nuh diyo başka bişe demiyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorumErman DOĞAN' Alıntı:Bir çiftim var dişi erkek kur yaptığında çiftleşme pozisyonunda duruyor fakat erkek ayak attığında da kovalıyor acemi olduklarından dolayımıdır erkeği değiştirmem gerekirmi?
kuşların resmini paylaşırmısın?Hasan UĞURLU.' Alıntı:arkadaşlar benim soruna yorum yapacak yada yol gösterici bilgi verecek kimse yok mu![]()