çiftleşme sorunumu var acaba

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
arkadaşlar 1 ay önce aldığım çiftim çok iyi anlaşıyorlar ancak bir sorun var sanırım erkek kur yapıyor ileri geri gidip geliyor tünekte dişi çiftleşme duruşuna geçiyor kuyruğu yukarı doğru kaldırıyor ama erkek üstüne çıkmıyor kur yapmaya devam ediyor 1 haftadır böyle gidiyor bazende erkek dişinin üstüne ayak atıyor fakat dişi tersine dönüyor cilveleşiyor resmen istemese erkeğe vurur ?

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
erbay' Alıntı:
sonuna gelmişsin sabreden derviş muradına ermiş.ama şunu unutma kuşları fazla rahatsız etme azda yemlerine nijer yemi kat.
valla yemlerinde nijer tohumu var karıştırdım içine yumurta maması yapıyorum içine çörek otu ilave ediyorum sularına haftada 2 sefer avi_vit kullanıyorum biliyorum bu işin en büyük faktörü sabırdır
1 çiftde hint bülbülüm var allahtan onlarda böyle sorun yok maşallah makina gibi yumurta basıp yavru büyütüyor

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
çok az kalmış inşalla yakında görürsünüz yumurtaları

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
SORUN YOK DEDİĞİNİZE GÖRE YÜZMÜŞ YÜZMÜŞ KUYRUĞA GELMİŞ NERDEYSE BİRAZ DAHA SABIR

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Sabredin ve kuşları rahatsız etmeyin. İnşaallah herşey gönlünüzce olur

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
inşallah sabırla beklemeye devam ediyorum dişi arada bir erkeğin taklitini yapıyor erkeğin üzerine ayak atmaya çalışıyor sanırım bu tür şeyler normaldir