çiftleşme tam olmuyor

oknakn

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akın
arkadaşlar bir çift muhabbet kuşum var dişiyle birbirlerine kur yapıyolar sonunda dişi kuyruğunu kaldırıyor ve erkek üzerine çıkıyor fakat çok kısa sürüyor bu 5- 10 saniye kadar yaklaşık 2-3 haftadır bu şekilde yumurta yok sizce bunun sebebi nedir çözüm hakkında fikri olan var mı teşekkürler.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ya kuşlar çok genç acemidir yada tam kızışmamıştır.

oknakn

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akın
kuşlar acemi ve genç değiller daha önceden yumurta aldığım bir çift ancak tüneklerini değiştirmiştim biraz kalındı eskisine göre sanırım tam ayağıyla kavrayamıyo olabilirler teşekkürler cvplarınız için

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
TÜNEKLERİNİZLE ALAKALI OLABİLİR DİŞİ TÜNEYE TAM TUTUNAMAYABILIR

oknakn

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akın
hemen tüneklerini değiştiriyorum :)  teşekkürler ilgilendiğiniz için

oknakn

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akın
tünekleride değiştirdim fakat yine aynı şey oluyor :( ilk önce öpüşüyolar sonra dişinin gözleri küçülüp tüneğe oturuyo kuyruğunu kaldırıyo erkek üzerine çıkıyor 5-10 saniye en fazla tam çiftleşemeden düşüyo bunun sebebi ne olabilir daha önce yavru aldığım bir çift

Volkankoc

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Volkan
Soyadı
Koç
İki tane yanyana tünek koymayı dene, bende de aynı sorun vardı 2 tane yanyana koydum arasında da 3 parmak kadar boluk bıraktım dişi çiftleşirken 2.tünekten destek alıyor düşmüyor.

oknakn

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akın
tşk az önce yine başarısız bi çiftleşme çalışması oldu kafayı yicem :) hemen sizin dediğinizide yapıyorum volkan bey teşekkürler