ÇİFTLEŞME ZAMANI????

BATUNA

Üyemiz
Adı
GÜVEN
Soyadı
KAYMAK
HER MUHABBET KUŞU YETİŞTİRİCİSİNİN VE SEVERİNİN AYRI AYRI GÖRÜŞLERİ VAR.KİMİNE GÖRE 6 AYLIKKENDE EŞLEŞEBİLİR KİMİLERİNE GÖRE BİR YAŞINA GELDİĞİNDEDE.BU SÖYLEMLERDEN HANGİSİ DOĞRU?BİRDE SANIRIM EĞER DİŞİ İSTEMEZSE EŞLEŞME HAYAL. :(

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Çiftleşme zamanı kuşuna göre değişir mesela yerli ırklarda 5-6 aylık eşe atılabilir ama doğrusu 8 aylık olmasını beklemektir. Jumbolar için  ise 1 sene veya 1,5 sene gibi bir zaman gerekir diye biliyorum tabi diğer arkadaşlarıda yorumlarıda olacaktır konu ile alakalı.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
yerli muhabbetlerde az 6-7 aylık olması daha iyi olur.

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
jumbolarda en uygun 10 ay 1 yaş arası 5 6 aylıktan atan arkadaslarım var cok nıtelıksız kuslar alıyorlar yavru olarak

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Çiftleşme zamanı kuşuna göre değişir mesela yerli ırklarda 5-6 aylık eşe atılabilir ama doğrusu 8 aylık olmasını beklemektir. Jumbolar için  ise 1 sene veya 1,5 sene gibi bir zaman gerekir diye biliyorum tabi diğer arkadaşlarıda yorumlarıda olacaktır konu ile alakalı.
yalnız bakımlada doğru orantılı değişir slm

mustafa0028

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
sarımehmetoğlu
valla ben sunu bilirim 1 sene bekledigim kuşumda var 4 aylıkken yavru aldıgım kuşumda

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Kuşları gelişimlerini tamamladığı zaman eşe atılmalıdır.Ve de kuşların birbirlerine eş tutup ortamına adapte olduğu zaman eşleşir.

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
yetişkinlige ulaşan kuş iyi kötü birazda dilinden anlıyorsan eş zamanı geldiginde kendini belli eder

kamburmelek

Üyemiz
3 aylık kuşumdan yavru aldığım zamanı hatırlarım..daha yem kırmaya başlayalı 2 ay olmadan salmada çiftleşmeye başlarlarken yakaladım yuvaya koydum üç gün sonra yumurta verdi ve 4 yavru büyüttüler..bugün onları sattım ya..içim cızzz etti..