Ciftlesme ++++++

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Merhaba abilerim benim 1 çiftim var erkek kafa salliyor çiftleşmek istiyor dişi önceden hazir değildi simdi az az hazirliga başladı erkek kafa salladikca dişi asagi atlicak gibi durup atlamiyor acaba çiftleşmek için mi bekliyor erkekte öyleduruyor kafa sallamiyor acemiyim yardim ederseniz ssevinirim :)

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
biz nasil yardimci olabilirizki kuslar saten gereken zamanda gerekeni yaparlar yem su alt degisi haric oynamayin gerisi onlara kalmis bol uretimler

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Hüseyin ÖZTUNÇ.' Alıntı:
biz nasil yardimci olabilirizki kuslar saten gereken zamanda gerekeni yaparlar yem su alt degisi haric oynamayin gerisi onlara kalmis bol uretimler
yok abi yanlis anladin hani bu konuda dişide mi çiftleşmek için boyle yapıyor meraktan  sormustum hani çiftleşme yakin mi birde yuvalik takiyim mi :)

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
benimkide aynı bu durumda sabahları erkek koşturuyor dişi peşinde kafa sallıyor oyun yapıyor çeşit çeşit ses çıkarıyor nota gibi ama çiftleşme olmuyor yuvalık iilk aldığımdan beridir var ama  yuvalığa uğramıyorlar.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Mert BUTAY' Alıntı:
benimkide aynı bu durumda sabahları erkek koşturuyor dişi peşinde kafa sallıyor oyun yapıyor çeşit çeşit ses çıkarıyor nota gibi ama çiftleşme olmuyor yuvalık iilk aldığımdan beridir var ama  yuvalığa uğramıyorlar.
bizimkilerin daha var :) ama  biran öncede yavrusu olsun istiyoruz :)

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Benimde dişi kuş çiftleşeceği zaman erkeğin yaptığı kura ve seslere karşılık veriyor tüylerini kabartıyor, tünekte duruyor kafasını kaldırıp kuyruğunuda kaldırıyor (Atlayacak gibi olmasından kastın bu herhalde).Sonra erkek geliyor, çiftleşiyorlar (benim erkek pek beceremesede :D).Pek rahatsız etme derim. Uzaktan izle, çok ürküyorlar.Sabırlı ol ben 3-4 tane dişi değiştirdim anca yavrulatabildim son aldığım dişi kuşta 2-3 ay sonra çiftleşti. Sabır çok önemli :)

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Halil AY' Alıntı:
Benimde dişi kuş çiftleşeceği zaman erkeğin yaptığı kura ve seslere karşılık veriyor tüylerini kabartıyor, tünekte duruyor kafasını kaldırıp kuyruğunuda kaldırıyor (Atlayacak gibi olmasından kastın bu herhalde).Sonra erkek geliyor, çiftleşiyorlar (benim erkek pek beceremesede :D).Pek rahatsız etme derim. Uzaktan izle, çok ürküyorlar.Sabırlı ol ben 3-4 tane dişi değiştirdim anca yavrulatabildim son aldığım dişi kuşta 2-3 ay sonra çiftleşti. Sabır çok önemli :)
:) peki abi artik alistim yeminle çok sabirsizdim sabırı öğrendim yeminle :)

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
Halil AY' Alıntı:
+1

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Halil AY' Alıntı:
abi bendeddişi kafasini asabi egiyor kuyruk havaya kalkiyor biraz kafasini yukari kaldirmiyor :)

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Ona birşey diyemiyecem zaman gösterir ne yapacaklarını. Birbirleriyle anlaşıyorlar kavga etmiyorlarsa. Yuvalığı takacaksın kafese bekleyeceksin. Yemlerine nijer tohumu karıştır kızıştırıcı olarak. Bal verende oluyor galiba kızıştırmak için ve en önemlisi rahatsız etme kuşları, her şeyi doğru şekilde yaptıktan sonra gerisi kuşlara kalıyor.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Halil AY' Alıntı:
Ona birşey diyemiyecem zaman gösterir ne yapacaklarını. Birbirleriyle anlaşıyorlar kavga etmiyorlarsa. Yuvalığı takacaksın kafese bekleyeceksin. Yemlerine nijer tohumu karıştır kızıştırıcı olarak. Bal verende oluyor galiba kızıştırmak için ve en önemlisi rahatsız etme kuşları, her şeyi doğru şekilde yaptıktan sonra gerisi kuşlara kalıyor.
tamamdir abi saol :)

Ali Güler

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
güler
suanlık yapacagın yuvalık takmak ve yumurta maması yapmak (siteden nasıl yapıldıgına bakabilirsin) kalamar kemigi yoksa hemen al cünkü yumurta yapmasi icin kalsiyuma ihtiyaci olacaktı disinin...sonra herseyi onlara bırak  :)

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Ali GÜLER' Alıntı:
suanlık yapacagın yuvalık takmak ve yumurta maması yapmak (siteden nasıl yapıldıgına bakabilirsin) kalamar kemigi yoksa hemen al cünkü yumurta yapmasi icin kalsiyuma ihtiyaci olacaktı disinin...sonra herseyi onlara bırak  :)
tamamdir abi saolasin kemik hep var :) haftaya yuvalik almaya.cikarim :)