ÇİFTLEŞME

tarık16

Takipçi Üyemiz
Adı
tarık
Soyadı
ünlü
Slm değerli üretici arkadaşlar uzun zamandan beri forumu takip etmekteyim bursa gemlikte ikamet ediyorum  2 takım kuşum var burda yazılanlardan faydalanmaktayım emek sarfedip bilgisini paylaşan herkese minnettarım erkek 1 yaşında dişi yaklaşık 3 yaşında ikiside ilk defa eşe atılmış daha önce hiç eşe atılmamış erkek çiftleşmek için son derece sabırsız sürekli dişinin peşinde yuvaya girip çıkıyor kaşıyor yem kusuyor fakat bir türlü çiftleşme olmuyor dişi sürekli kaçıyor ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum yavru alacağım günü heyecanla bekliyorum

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
sabırlı olun genelde erkekler çiftleşmek için her zaman hazır olurlar.dişinizde hazır olduğunda çifteşme büyük olasılıkla olacaktır.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
BİRAZ ZAMAN TANIYIN KIZIŞTIRICI KULLANIN YİNE OLMAZSA DİŞİ ERKEĞİ BEYENMEMİŞ DEMEKTİR

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Çiftleşmede erkeğin rolü büyüktür dişiyi yola getirecektir biraz daha zaman tanıyın

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
sabırlı olun genelde erkekler çiftleşmek için her zaman hazır olurlar.dişinizde hazır olduğunda çifteşme büyük olasılıkla olacaktır.
+++

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Zamanla dişi pes edecektir sabırlı olun

E

elaziz2316

Guest
    Uzun süredir çiftleşme olmuyor ise birbirlerini beğenmemiş olabilirler. Takımlarınız ayrı ayrı kafeslerde ise, hepsini çifthane tarzında bir kafese alın ve kendi eşlerini seçme fırsatı verin. En azından belki anlaşan bir takım elde edebilirsiniz. Baktınız gene olmuyor. Mevcut takımlarınızı elden çıkartın ve yeni yeme düşmüş 2 erkek, 2 dişi yavru alın (eğer 2 takım besleyecekseniz) ve onları çifthane tarzında bir kafeste büyütün. Kendi aralarından eş seçme şansları daha yüksek olacaktır. Kendi eşini seçmeyen/seçemeyen çiftlerde daha fazla sabır göstermek gerekiyor.

tarık16

Takipçi Üyemiz
Adı
tarık
Soyadı
ünlü
surekli yuvaya girip cikiyorlar erkek disiye kusuyor disi talaslari disari atiyor fakat hala bi numara yok

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
tarık ünlü' Alıntı:
Slm değerli üretici arkadaşlar uzun zamandan beri forumu takip etmekteyim bursa gemlikte ikamet ediyorum  2 takım kuşum var burda yazılanlardan faydalanmaktayım emek sarfedip bilgisini paylaşan herkese minnettarım erkek 1 yaşında dişi yaklaşık 3 yaşında ikiside ilk defa eşe atılmış daha önce hiç eşe atılmamış erkek çiftleşmek için son derece sabırsız sürekli dişinin peşinde yuvaya girip çıkıyor kaşıyor yem kusuyor fakat bir türlü çiftleşme olmuyor dişi sürekli kaçıyor ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum yavru alacağım günü heyecanla bekliyorum

Biraz sabrettin ve dişiyi ayırabiliyorsanız ayrı bir kafeste kızıştırıcı mamalar ve yemler kullanarak dişiyi hazır hale getirebilirsiniz