çiftleşmede engelmidir

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
bazen tüylerden dolayı çiftlşme olmuyormuş onun içnden tüyleri kesmek gerekiyormuş bu doğrumudur acaba

Yağız Ayaz

Üyemiz
arkadaşın bahsettiği olay sanırım kuşun popo kısmındaki tüyleri yolma işlemi. eğer o işlemden bahsediyorsa işe yaradığını belirtmek isterim. daha rahat bir çiftleşme gerçekleşecektir.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Yağız AYAZ' Alıntı:
arkadaşın bahsettiği olay sanırım kuşun popo kısmındaki tüyleri yolma işlemi. eğer o işlemden bahsediyorsa işe yaradığını belirtmek isterim. daha rahat bir çiftleşme gerçekleşecektir.
+1

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Yağız AYAZ' Alıntı:
+1

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Irk kanaryası bakanlar uyguluyor genelde bu yöntemi ama ben muhabbet kuşunda gerekli olduğunu düşünmüyorum.Yumurtaların zaten yüzde doksanı dolu çıkıyor...

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Mustafa ÖZDEN' Alıntı:
Irk kanaryası bakanlar uyguluyor genelde bu yöntemi ama ben muhabbet kuşunda gerekli olduğunu düşünmüyorum.Yumurtaların zaten yüzde doksanı dolu çıkıyor...
Evet söylemeyi unutmuştum kanaryalarda da uyguluyorlar.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Mustafa ÖZDEN' Alıntı:
+1

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
o iş de ayrı bir stres. bence gerek yok. belki dedğiniz gibi jumboların bazılarına uygulanabilir, kı yine de strese sokmaya hiç gerek yok bence