Çiftleştirme

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Arkadaşlar benim erkek devamlı kur yapıyo ayagını dişinin sırtına fln atıyo ama dişi çiftleşmek istemiyor erkek üstüne çıkıyo bazen ama dişi durdurmuyo kovalıyo acaba telefona m.k çiftleşme videosu atsam onu dinletsem işe yararmı veya sizin bildiginiz başka çiftleştirme yolları varsa paylaşırmısınız

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar benim erkek devamlı kur yapıyo ayagını dişinin sırtına fln atıyo ama dişi çiftleşmek istemiyor erkek üstüne çıkıyo bazen ama dişi durdurmuyo kovalıyo acaba telefona m.k çiftleşme videosu atsam onu dinletsem işe yararmı veya sizin bildiginiz başka çiftleştirme yolları varsa paylaşırmısınız
dediğiniz gibi çiftleştirme sesi dinletebilirsiniz. Ama dişinin kızışmasını beklemeniz gerekecek

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
dişi kızışkınn cere rengi kahverengi 1 yaşının üstünde erkekte aynen kızışkın 1 yaşının üstünde

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
bide benim dişi öpüşüyor yem kusuyolar kaşıyolar birbirini ama erkekle aynı tünekte durmak istemiyo onu kovalıyo başka tünege niye öyle yapıyo acaba bazen bakıom yuvalıga ikisi girio bazende dşi kovalıyo yanında bile durdurmuyo :D