CİĞERLER YİNE YANDI...26 ŞEHİT 22 YARALI

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bütün şehitlerimize Allah'tan Rahmet. Ailelerine sabırlar diliyorum. Teröre ve terör yandaşlığı yapanlara lanet olsun.

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
ugaroy' Alıntı:
nereya kadar ne zamana kadar sürecek bu acı bu kanayan ve hiç dinmeyen yara, yazıklar olsun bu ülkenin ekmeğini yiyipde bu ülkeye ihanet edene, ne istiyorlar neyin kavgasını veriyorlarda bu kadar canı yakıyorlar.....
allah belalarını verir inşallah

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
24 Ana kuzusuna ALLAH rahmet eylesin, başımız sağolsun..

Mustafa AÇKI

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Açkı
‎24 Evlat, 24 kardes, 24 abi, 24 sevgili, 24 baba, 24 yegen, 24 dost, 24 arkadas, 24 komsu... 24 can 24 ates dustu 24 eve. cani yanan 24 bin kisi olsa gelmezler yerlerine. basimiz sagolsun. kina yakin

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
MEVLAM MEKANLARINI CENNET EYLESİN.RABBİM YAKINLARINA SABIRLAR İHSAN EYLESİN.
TERÖRÜ VE YANDAŞLARINI KAHRUPERİŞAN EYLESİN.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Rabbim, tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Onlar şehitlik makamına erdi ama bunu yapan köpeklerin makamı ne olacak acaba iki cihanda?

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin inşallah. Geride buraktıkları acı çeken  tüm sevdiklerine sabır versin. Onun bunun yaratıklarının iki cihanda bir araya gelmesin yakaları inşallah. Artık yeter...

babacan

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
babacan
Bu örgüte halen daha TERORİST demeyen şerefsizlere lanet olsun. Onları savunan ve onlara her türlü desteği veren, yardım yataklık yapan şerefsizlere de lanet olsun. Bir örgüt ancak destek bulduğu yerlerde barınır. Onlara bu fırsatı veren şerefsizlere de lanet olsun.         

Allah'ım senin El-Kahhâr ismine sığınarak şu zalimleri helak etmeni diliyoruz. Sen bu çağrımızı duy Allah'ım. Bir daha bu günleri bizlere yaşatma Allah'ım.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Ali BABACAN' Alıntı:
Bu örgüte halen daha TERORİST demeyen şerefsizlere lanet olsun. Onları savunan ve onlara her türlü desteği veren, yardım yataklık yapan şerefsizlere de lanet olsun. Bir örgüt ancak destek bulduğu yerlerde barınır. Onlara bu fırsatı veren şerefsizlere de lanet olsun.         

Allah'ım senin El-Kahhâr ismine sığınarak şu zalimleri helak etmeni diliyoruz. Sen bu çağrımızı duy Allah'ım. Bir daha bu günleri bizlere yaşatma Allah'ım.
AMİN

Ateş düştüğü yeri bir kere yakmış, kavurmuş, yürekleri dağlamış...
Analar evlatsız, babalar yiğitsiz kalırken, evlatlar mı? Onlar artık babasız kalmışlar, bundan sonra hem ana - hem baba olacak dul anacıklarının yanı başında...

Törenlerle uğurlanacaklar bugün yarın vatan topraklarına, sonrasında ise soğuk kış günlerinde yas tutan aileler, yaslı haneler bu topraklarda, bu kürsülerde ve bu sandalyelerde bu zihniyet olduğu süre içinde daha çookk vatan sağolsun haberleriyle defnedilen şehit cenazelerine tanık olacaklar ve tekrar tekrar 19 Ekim'i yaşayacaklar, lanetleyecekler, sitem edecekler ama kınalı kuzularını geri getiremeyecekler.

HAKKINI HELAL ET ŞEHİDİM

Lanet olsun Teröre,
Lanet olsun PKK'ya
Lanet olsun .....

sibirya27

Takipçi Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
cingöz
HAKKARİ - ŞIRNAK HALKI BU ŞEREFSİZLERE YARDIM VE YATAKLIK YAPTIĞI SÜRECE BU İŞ BİTMEZ.Gece terörist gündüz köylü oluyorlar. Artık milletin sabrı tükendi.ya pkk dan korkuyor yardım ediyorlar yada yandaşlık yapıyorlar. başka çareleri yok. sınır genişletilip düzlük arazide kurulmalı. Bu arazideki köyler boşaltılmalı ve hareket eden herşey vurulmalı.Masum vatandaş da oraaya gitmesin. giden de cezasını çeksin. allah hepsinin belasını versin. olan kuzularımıza oldu. kimisi nişanlı kimisi evli. allah yardım etsin.