ERGÜNAHSAP
Uzman Üyemiz
- Adı
- Şahin
- Soyadı
- GÜNGÖR
Bütün şehitlerimize Allah'tan Rahmet. Ailelerine sabırlar diliyorum. Teröre ve terör yandaşlığı yapanlara lanet olsun.
allah belalarını verir inşallahugaroy' Alıntı:nereya kadar ne zamana kadar sürecek bu acı bu kanayan ve hiç dinmeyen yara, yazıklar olsun bu ülkenin ekmeğini yiyipde bu ülkeye ihanet edene, ne istiyorlar neyin kavgasını veriyorlarda bu kadar canı yakıyorlar.....
+1ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Bütün şehitlerimize Allah'tan Rahmet. Ailelerine sabırlar diliyorum. Teröre ve terör yandaşlığı yapanlara lanet olsun.
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Bütün şehitlerimize Allah'tan Rahmet. Ailelerine sabırlar diliyorum. Teröre ve terör yandaşlığı yapanlara lanet olsun.
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Bütün şehitlerimize Allah'tan Rahmet. Ailelerine sabırlar diliyorum. Teröre ve terör yandaşlığı yapanlara lanet olsun.
Tahir BAYAKI' Alıntı:
AMİNAli BABACAN' Alıntı:Bu örgüte halen daha TERORİST demeyen şerefsizlere lanet olsun. Onları savunan ve onlara her türlü desteği veren, yardım yataklık yapan şerefsizlere de lanet olsun. Bir örgüt ancak destek bulduğu yerlerde barınır. Onlara bu fırsatı veren şerefsizlere de lanet olsun.
Allah'ım senin El-Kahhâr ismine sığınarak şu zalimleri helak etmeni diliyoruz. Sen bu çağrımızı duy Allah'ım. Bir daha bu günleri bizlere yaşatma Allah'ım.