!!!CİHAN AYTAN 'A BAYRAM ZİYARETİ !!!

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Bu gün cihan abi ye misafir oldum.Allah razı olsun beni çok iyi ağırladı üretimhanesinide daha yakından görme imakanı buldum ve uzunca bir sohbet oldu maşallah kuşlarına kendinden iyi bakıyor diyebilirim  smileki smileki .MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYIDA TEŞEKKÜR EDERİM ............

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Cihat kardeşim bayram ziyaretime gelerek beni çok mutlu ettin kardeşim sağolasın .Sen bu küçük canlıları çok seviyorsun inşallah günün birinde daha şimdiden planını projesini kafanda hayal ettiğin üretimhaneni kurmak sanada nasip olur eğer hayalindeki üretimhaneyi kurarsan ve o üretimhanenin sahibi sen olursan muhteşem olursun ben buna inanıyorum yabancı üreticilere kafa tutacak kademede orjınal olcak bunu biliyorum kardeşim daha nice üreticiler varki kıyıda köşede bu işi yapmaya çalışıyor kendi imkanlarıyla imkanları gereğince ve imkanları olsa şuanda imkanları olanlardan dahada muhteşem şekilde bu işi yapacak kenarda köşede kaybolup giden okadar cevherler varki neyse kardeşim hep dediğim gibi ben bu kuşlar sayesinde çok sağlam sıkı dostlar kazandım ben daha para kazanmadım ama  ben en büyük zenginliği yaşıyorum insan kazanıyorum ALLAH siz dostlarımdan razı olsun...

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ,EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN  alkisd alkisd alkisd alkisd

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Muhabbetiniz Bol Olsun Bu Aralar Cihan Abim Çok Misafirin Oluyo:)Geçen Günlerde Dediğim Gibi Kısmetse Gelecem:)

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
ALLAH dostluğunuzu daim etsin  walla kıskandım doğrusu insanların ortak noktada buluşup dertleşebilecekleri sohbet edebilcek konuları ve en önemlisi birbirlerini anlıyabilcek noktalarda buluşabilmeleri ne güzel ...  ALLAH bozmasın dostluklar arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor kurulmuyor

mustafakorkmaz

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ürkmez
iyi bayramlar .kuşlarınızı allah nazardan korusun.bende esenyalıda oturuyorum sizinle tanışmak isterim cihan bey

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Allah muhabbetinizi arttrsın İnşallah bende birgün bi çayını içerim abi  :)