CİHAN AYTAN abimizden aldığım kuş

paccman

Üyemiz
yaklaşık 15 gündür mesajlaştıgımız  abimizle  yeni  yavrularından almaya karar  verdim. bıkmadan usanmadan  cevap yazdı  mesajlarıma  ve  gün geldi çattı  civcivimi aldım  bugun

cihan beyin  kişiliğinden bahsetmek  isterim biraz  : kendisi  oldukça yakışıklı  duruşu  sesi  anlatımı  çok karizmatık bi  abimiz. saçlara  hiç girmiyorum bile  :)

üretim hanesi  oldukça  temiz  düzenli    kaliteli  bi üretim hanesi var  kuşlarının  dededen toruna  bilgisi var  oldukça  bakımlı kuşlar. üretim hanesinden oldukça hoş vakit  geçirdim. aldıgı ücretide kesinlikle  hak ediyor.

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
MaşAllah hayırlı uğurlu olsun Rabbim nazarlardan korusun inşAllah.. Cihan abimi anlatmaya hiç gerek yok zaten o bir dünya markası  squint

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Hayırlı olsun güle güle besleyin Cihan üstadtan dandik kuş çıkmaz :)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kuşun yakışıklıymış. Allah uzun ömür versin.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
maşallah ALLAH nazarlaran korusun
cihan kardeşimin kuşları herzaman pırıl pırıldır

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mehmet kardeşim insan insanın aynasıdır sende gerçekten çok efendi bir insansın ALLAH yaptığımız alışverişi bereketli kılsın ALLAH öyle güzellikler yaratmışki bu canlılar sayesinde bir vesileyle gerçek insanlar bir araya geliyor herşey kaderdir bu kuşları çok seviyorum onların sayesinde çoğu zaman onlardan ve tanıştığım ve vazgeçemediğim bu güzel dostluk ailesinden dualar alıyoruz inşallah sana verdiğim kuş beni utandırmasın ALLAH bereketini getirsin sana iyi bir dost olsun bir sıkıntı olduğunda adresim belli kardeşim biz  bu işi gönülden yapıyoruz ....

Geçenlerde okuduğum Kumruların bir  gerçek hikayesini anlatmak isterim

Avcılar dişi kumruyu vurunca, bunu gören erkek kumru kendi etrafında fır dönerek havaya iyice yükselir, gözden kaybolurmuş. En yükseğe varınca kanatlarını kapatır, başını yere çevirir ve çığlıklar atarak kendini yere bırakır sonra paramparça olurmuş.

kuşlar çok harika canlılar .....

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Cihan dostum masallah cok titiz temiz ve gercekten kuslari seven bir arkadasimiz ama ben kuslarinin guzel ve saglikli olmasini aleynaya bagliyorum kucuk hanimefendi olmasa bu kadar basarili olamazlardi :) alanada satanada hayirli olsun :) masallahi var kusun :)