Cihan AYTAN muhabbet kuşlarımdan birkaç kare

tutsak06

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
POYRAZ
Maşallah ALLAH Nazarlardan saklasın çok güzel kuşlar..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mustafa POYRAZ' Alıntı:
Maşallah ALLAH Nazarlardan saklasın çok güzel kuşlar..
Teşekkür ederim Mustafa bey önceden burada bir şey paylaşmak ve site sakinlerin yorumları bizleri neşelendiriyor çoşkulan dırıyordu şimdi kayıtsız kalıyor paylaşımlarımız yorum beğeni yapılmıyor ne değişti  sanki eski büyü bozuldu 

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
maşallah Cihan kardeşim kuşların çok kaliteli ve güzeller. başarılarının devamının gelmesi dileklerimle.

Fdevil

Takipçi Üyemiz
Adı
ronay
Soyadı
Aykoç
Büyünün bozulma konusuna katılıyorum abi,kuşlarının Maşallahı var helede rainbowlarının :) Bir ara bur taraflara yolla abi rainbowları :)

tutsak06

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
POYRAZ
Cihan AYTAN' Alıntı:
Teşekkür ederim Mustafa bey önceden burada bir şey paylaşmak ve site sakinlerin yorumları bizleri neşelendiriyor çoşkulan dırıyordu şimdi kayıtsız kalıyor paylaşımlarımız yorum beğeni yapılmıyor ne değişti  sanki eski büyü bozuldu
Senin kuşlarda begenilmeyecek gibi değilki  :D anladıgım kadar begendigim kadar yorum yapmaya çalışıyorum kendi adıma sen daha eskisin burda eskiden nasıldı bilmiyorum ama İnşallah  o büyüyü tekrar yakalarız..

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
kondüsyonlar renkler maşallah çok güzel.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu akşam sinemaya gidecektim artık gerek kalmadı cihan bey maşallah çok güzeller................havaların yaz olması nedeni ile millet pc başına pek oturmuyor galiba.....

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
maşalah cihan hayırlı üretimler dilerim böyle güzel kuşlar olduğu sürece bu büyü bozulmaz herkes dahada büyülenir herkese hayırlı üretimler

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bu akşam sinemaya gidecektim artık gerek kalmadı cihan bey maşallah çok güzeller................havaların yaz olması nedeni ile millet pc başına pek oturmuyor galiba.....
MaşaAllah gerçekten sinema gibi olmuş.Hayırlı üretimler kardeş.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mehmet AĞIR' Alıntı:
maşallah Cihan kardeşim kuşların çok kaliteli ve güzeller. başarılarının devamının gelmesi dileklerimle.
Burak EREN' Alıntı:
Kuşlar süper, özellikle renkler... Maşallah...
Ronay AYKOÇ' Alıntı:
Büyünün bozulma konusuna katılıyorum abi,kuşlarının Maşallahı var helede rainbowlarının :) Bir ara bur taraflara yolla abi rainbowları :)
Mustafa POYRAZ' Alıntı:
Senin kuşlarda begenilmeyecek gibi değilki  :D anladıgım kadar begendigim kadar yorum yapmaya çalışıyorum kendi adıma sen daha eskisin burda eskiden nasıldı bilmiyorum ama İnşallah  o büyüyü tekrar yakalarız..
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
kondüsyonlar renkler maşallah çok güzel.
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
Mehmet UYAR.' Alıntı:
MaşaAllah Cihan bey, Allah nazarlardan saklasın :)
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
maşalah cihan hayırlı üretimler dilerim böyle güzel kuşlar olduğu sürece bu büyü bozulmaz herkes dahada büyülenir herkese hayırlı üretimler
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
MaşaAllah gerçekten sinema gibi olmuş.Hayırlı üretimler kardeş.
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
hayırlı üretimler kardeşim reinbow kuşların çok güzel görünüyor ALLAH onlardanda yavru almanı nasip eder inşallah hayırlı üretimler...

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
maşallah cihan bey kuşlarınız çok güzel hayrını görürsünüz inş. hepsinin harikalar maşallah maşallah :)