Cihanaley üretime ziyaret

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Sitemizin üyelerinden  İTÜ Denizcilik fakültesinde okuyan ve ileride çok değerli bir kaptan olacak değerli kardeşimiz Volkan Doğukan TANRIKULU  dün ziyaretime geldi.Kendisini tanıdığıma çok memnun oldum gerçekten askeri bir duruş tavır şimdiden karakterine oturmuş çok efendi saygılı ve neşe dolu bir kardeşim kendisiyle tanıştığıma memnun oldum kendisine çok güzel tam eğitime müsaid yeni yeme düşmüş  bir yavru muhabbet kuşu ayırdık Volkan kardeşim seçmiş olduğun kuş özel (vip) bakıma alındı  ;)  ziyaretinden dolayı teşekkür ederim !...

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Allah muhabbetinizi arttırsın. Volkan arkadaşımıza da ben gibi derslerinde başarılar dilerim  alkisd
En kısa zamanda bende ziyaretine gelecem inşallah Cihan abi.  bye_happy

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Cihan genel kurmay başkanına kadar gidersin sen cihan artık :)
Kardeşimizede okulunda ve görevlerinde başarılar dilerim

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
daha nice sıkı dostluklar kurmanız dileğiyle....

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Muhabbetiniz Bol Olsun... Cihan Abi Vatani Görevini Yeni Bitiren Asker Arkadaşlarada Kapın Açıksa Bi Ara Bende Geleyim:)

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Ömer ADAM' Alıntı:
Cihan genel kurmay başkanına kadar gidersin sen cihan artık :)
Kardeşimizede okulunda ve görevlerinde başarılar dilerim
bilgilendirmek amcıyla söylüyorum denizcilik fakültesinden mezun olan asker olmuyor sivil denizcilik mesleği ediniyorlar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
hasan4022' Alıntı:
bilgilendirmek amcıyla söylüyorum denizcilik fakültesinden mezun olan asker olmuyor sivil denizcilik mesleği ediniyorlar
bilgi için sağolun asker olacağını değil Kaptan olacağını söylüyor bilemem ama okuduğu okul askeri okul herneyse önemli olan o değilki dostluk kardeşlik  ilginiz için sağolun :)

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Teşşekür Ederim Abi Kısmetse Bi GÜN :)

E

elaziz2316

Guest
      Cihan bey, dostluğunuz daim olur inşallah. Kimbilir ileride deniz aşırı ülkelerden yeni kan için kuşlar getirir arkadaşımız. Sakın irtibatı koprma. :)