Çıkan yavrularda renk tahmini

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Arkadaşlar merhaba benim merak ettiğim aldığımız damızlıklarda mesela erkek yeşil dişi mavi ise yavrulardaki renkleri tahmin edebiliyorumuyuz. Bir kıstası varmıdır? Yoksa tamamen genlemi alakalı ben erkek kuşum klasik yeşil dişiyi gri yada mavi düşünüyorum renklerin çiftler üzerinde anlaşma gibi bir  etkisi varmıdır cevaplayan bütün arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
En önemli kıstas Kuşların atalarından gelen genlerdir. Hiç ummadığın beklemediğin renk kombinasyonları bile çıkabilir

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
En önemli kıstas Kuşların atalarından gelen genlerdir. Hiç ummadığın beklemediğin renk kombinasyonları bile çıkabilir
Şahin abi cevap için teşekkürler abi senin yakışıklıya birde dişi ayarlasan  olmazmı sıkılmasın tek başına  ;D

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
eş tutmada renklerin etkisi olmaz. çıkan yavrulardada anne babadan farklı renkler çıkabiliyor soyla alakalı.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Onur PARILDAYAN' Alıntı:
Şahin abi cevap için teşekkürler abi senin yakışıklıya birde dişi ayarlasan  olmazmı sıkılmasın tek başına  ;D
Yavru her zaman mevcut Onur. Ayrıca sendeki erkekte Lutino geni var. Nasip olursa Lutino yavru alma ihtimalinde var.

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Şahin abi ozaman en kısa zamanda yanındayım abi birde mamayı yediremedim bir türlü acaba oranımı net ayarlıyamıyorum

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
zevkler ve renkler tartışılmaz kuşdan kuşa değişir.  eş tutup tutmama olayı