CİKLETLERİM :))

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Arkadaşlar balıklarım içinde yorumlarınızı bekliyorum  ;)

onursiba

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
TOPAL
Güzel bir uğraşın daha var ve balıklarında oldukça sağlıklı görünüyor sizi kutlarım

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
çok güzeller maşallah eskiden 3 sene felan bende merak sarmış ve beslemiştim

FurkanYGCLR

Takipçi Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Yağcılar
Maşallah güzel balıklar bu balıklarda sarı prensesler çok hoşuma gidiyor benimde.

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Güzel yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.Arkadaşlar balıklarımı bende çok seviyrum yaklaşık 1,5 yıldırda balık hobisiyle ugraşıyorum. Bu hobiye başladıgımdan beri malavi gölü balıkları bakıyorum artık deşirtirmeyi düşünüyorum bemba veya ikola bakmaya karar verdim bu türü bakan arkadaşlar varsa yavrularından alamk isterim yardımcı olursanız sevinirim  :)

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
şehzade16' Alıntı:
Güzel yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.Arkadaşlar balıklarımı bende çok seviyrum yaklaşık 1,5 yıldırda balık hobisiyle ugraşıyorum. Bu hobiye başladıgımdan beri malavi gölü balıkları bakıyorum artık deşirtirmeyi düşünüyorum bemba veya ikola bakmaya karar verdim bu türü bakan arkadaşlar varsa yavrularından alamk isterim yardımcı olursanız sevinirim  :)

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
BALIKLARINIZ GÜZEL MAŞALLAH. TROPHEUS İÇİNDE DİKKAKTLİ VE SABIRLI OLMANIZI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ BUNLAR KOLONİ BALIĞIDIR BİR KERE ALINIR VE İÇLERİNE SONRADAN BAŞKA BALIK KABUL ETMELERİ ÇOK ZORDUR. BUNLARI BİLİYORSUNUZDUR AMA YİNEDE HATIRLATAYIM DEDİM.

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
osiergin' Alıntı:
BALIKLARINIZ GÜZEL MAŞALLAH. TROPHEUS İÇİNDE DİKKAKTLİ VE SABIRLI OLMANIZI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ BUNLAR KOLONİ BALIĞIDIR BİR KERE ALINIR VE İÇLERİNE SONRADAN BAŞKA BALIK KABUL ETMELERİ ÇOK ZORDUR. BUNLARI BİLİYORSUNUZDUR AMA YİNEDE HATIRLATAYIM DEDİM.
Evet arkadaşım aylardır internette araştırıyorum tropheus türlerini ilk başlardan bakamam diye baya tereddütteydim ama şimdi şansımı denemek istiyorum inşallah sizlerin yardımlarıylada bu işin altından kalkacagma eminim.fakat bir sorun var ben daha istediyim türü bulmuş deyilim ikola veya bemba bakmak istiyorum.Bulundugum yerdeki bütün pet şoplara baktım yok  :(  getiririz diyorlar ama dünya para istiyorlar.tanıdıgınız retici varmı bu türün yavru almak istiyorum başlangıçta kendim büyütmek ve yavrusunu almak.Arkadaşım ayrıca verdiyin bilgi içnde ayriyeten teşekür ederim  ;)

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
HANGİ ŞEHİRDESİNİZ  İZMİR İSE YARDIMCI OLABİLİRİM

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Arkadaşlar içinizde TROPHEUS türü çiklet besleyeniniz varmı?Bu tür hakkında bana bilgi verirmisiniz araştırdım ama kafam karıştı.daha öncede belirtiyim gibi balıklarımı deyiştirmeyi düşünüyorum.Birde bu balıklarda demosoniler yaşarmı? yardımcı olursanız sevinirim.

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Trop türleri genelde kendi kolonileriyle beslebirse daha iyi olur.
Demosonilerle bir arada beslediğim oldu fakat 2 erkek redchimbamı öldürdüler. Demosoniler çok sert balıklar bunu belirteyim.
Trop türleride çok narin ve hassas balıklardır.
Ani su değişimlerine alışmakta zorlanırlar.....

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
thunderbolt' Alıntı:
Trop türleri genelde kendi kolonileriyle beslebirse daha iyi olur.
Demosonilerle bir arada beslediğim oldu fakat 2 erkek redchimbamı öldürdüler. Demosoniler çok sert balıklar bunu belirteyim.
Trop türleride çok narin ve hassas balıklardır.
Ani su değişimlerine alışmakta zorlanırlar.....
Ben şuan sarı p. ıceman ve demosoni besliyorum ve aynı akvaryumdalar gayette mutlular sorunsuz büyüdüler hepsinide yavruyken almıştım şimdi hepsi yavru veriyor.Demolar dediyiniz gibi hiçte sert balık gibi gelmedi bana bazen kendi aralarında kovamacalar oluyor o da normal Trop türlerine gelince ne yani su deyişiminden bilemi etkileniyorlar :( şimdi olmadı gercekten çok narinlermiş...

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
İnşallah her zaman dediğiniz gibi olur ileride sorun yaşamazsınız.
Troplar konusundada diyeceğim tek kelime, eğerki akvaryumu oturtabilirseniz en büyük zevki bunlardan alırsınız.....