CİKLETLERİM :))

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Şuan bende 300 lt ana tank ve 120 lt yavru akvaryumum var.300 lt akvaryumda kaç tane Trop koymak gerekir ben ikola düşünüyorum yavruyken alıp büyütmeyi yanlarına demoda atarım belki yavruyken birbirlerine alışırlarsa sorun olmaz ne dersiniz?

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Troplar genelde yüksek hacimli akvaryumlarda daha çabuk damızlıga ulaşırlar ve renkleri daha bleirgin hale gelir.
4 dişiye 1 erkek ikolalar için uygundur.
Benim tankım 100x50x50 ve sadece suanda malawi türleri bakıyorum. Renkler canlı olduğu için seyir zevki daha yüksek. Bence iyice araştırın tropları.....

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Benim akvaryum 130x60x40 ebetlarında bu ölçülerdeki bir akvaryum yeterli gelir herhalde?

yasin

Takipçi Üyemiz
Adı
yasin milayım
arkadaş bence tropeusa başlama daha önce ben denedim olmadı. benşuanda sarı ve yunus üretimi yapıyorum .zekiçin mi yoksa ticerimi yapacaksın.onların fiyatları yüsek olduğu için alıcısı zor olur, diğerleri gibi bereketli değildir. yunus mesala bir ağızda 100 den fazla yavru alırsın .genede sen bilirsin.akvaryumun ideal. başarılar..............

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
yasin' Alıntı:
arkadaş bence tropeusa başlama daha önce ben denedim olmadı. benşuanda sarı ve yunus üretimi yapıyorum .zekiçin mi yoksa ticerimi yapacaksın.onların fiyatları yüsek olduğu için alıcısı zor olur, diğerleri gibi bereketli değildir. yunus mesala bir ağızda 100 den fazla yavru alırsın .genede sen bilirsin.akvaryumun ideal. başarılar..............
Evet yasin bey sabahtan bu yan nette arştırıp duruyorum dediyiniz gibi  baya meşakatli bir türe benziyor benimde gözüm pek yemedi şimdilik bu türü askıya alıcam gibi duruyor zaten fiyatlarıda dediyiniz gibi çok yüksek  ::)

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
bende bir zamanlar akvaryumla uğraşıyodum
balıkların maşallahı var ve akvaryum dekorasyonuda süper olmuş