çıldırmak üzereyim :( yardım edin

jumbo_ingiliz

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
mut
arkadaşlar öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim. 1 çift jumbo çiftim var,1 aylıkke aldım ayrı kafeslerde büyüttüm şimdi 1.5 yaşındalar erkek ele alışkın evcil oldu. yanyana attım çifti kavga gürültü yok aylardır yuva takılı ama dişi çiftleşmek istiyo,erkek gibi kafa sallayıp kur yapıyo ama erkek kuşun yaptığı 2 şey var ya BEKÇİ GİBİ YUVANIN TÜNEĞİNDE DURUYO DİŞİNİN YUVAYA YAKLAŞMASINI İSTEMİYO,YADA YUVANIN İÇİNE GİRİP DAKİKALARCA YATIYO DİŞİ GİBİ :( çok üzülüyorum artık napcam bilmiyorum ,erkek kusuyo dişiye ama,erkek hep yuvanın tüneğinde dişinin içeri bakmasına izin bile vermiyo :(

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Resim koyarmısın kardeşim.. Ayrıca erkek dişiye kusupta çiftleşmiyorsa evcil olduğu için çiftleşmez.Evcil kuşlar genelde evcil olmayan dişilerden korkuyorlar

jumbo_ingiliz

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
mut
özgür beye teşekkür ederim. ama sanırım ben forumdakiler için konuyu açarken erken teşşekkür etmişim anlaşılan!!

jumbo_ingiliz

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
mut
özgür bey sadece siz soruma cevap vermişisniz, kimse ilgilenmemiş bende azcık kırgınlıkla forumdakilere sitem ettim :( konuyu ilk açtığımda daha fazla ilgilenip cevap veren olur diye  konuyu açarken teşekkür etmiştim :)

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Kardeşim hafta sonunu millet bilgisayar başında geçirmiyor bizim gibi :)
İşi olan var gezen var . :)
Yoksa çok ilgili abilerimiz var burda

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
inşallah en kısa zamanda sorununa çözümsel bir cevap bulabilirsin...

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Sana tavsiyem. Yeni bi erkek alman. Ele alışkın erkek çok zordur eş olması bendede var evde 15 tane dişiyle denedim. ayarı veriyo dişi eğiliyor üzerine çıkmıyor. onu öyle kabul edin. ya satın ya besleyin size kalmış. Ama illa yavru alcam diyorsanz dişiyle yaşıt veya dişiden büyük bi erkek alın. eş yapın çıldırmanıza gerek yok.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
ayrı kafeslerde en fazla 6 ay yeterdi çift kuşlar için evcillik olarak en fazla eline konduracak kadar evcil olmalıydı bi sene geçince çift yapmak zor oluyo

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
Evcil kuşlar zor eşe geliyorlar en iyisi yeni eş almanız.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
jumbo_ingiliz' Alıntı:
özgür beye teşekkür ederim. ama sanırım ben forumdakiler için konuyu açarken erken teşşekkür etmişim anlaşılan!!
Erken sitem etmeye başlamışsınız Devrim bey. Hiç kimse bilgisayar başında yatıp kalkmıyor. Sitemler gelecek cevaplarıda engeller ayrıca. Sorunuza gelince evcilleşmiş kuşların çiftleşmesi zor olur. Dişiniz kızgınsa başka bir erkek almanız daha iyi olur düşüncesindeyim