çıldırmak üzereyim! :(

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abilerim lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim benim çift kafese koyduğum yem dışında ekstra yem yemiyor ya meyve koyuyorum yemiyor mama koyuyorum yemiyor bilgisi olanlar lütfen paylaşsın! :(  icon_wall

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
benim tahminim uzun süre tek çeşit yem yemişlerse eğer değişik yeme alışmaları zaman alır sabret derim ben..... ama usta üreticilerinde fikrini öğrenmek lazım.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Burak kardeşim çıldıracak bir durum yok meyveyi nasıl veriyorsun mamayı nasıl yapıyorsun bence sorun bu kuşların yememesi değil senin onların nasıl bir yeme şeklini ve nezaman çeşitliliğe hangi çeşit besine ihtiyaç duyduğunu çözememen bulamamandır birkaçtır kuşlara meyve yediremediğini  sürekli yeni konular açıp sordun sana verilen fikirlerin hangisini uyguladın

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Birde sabah yemlerini vermeden  meyve vermeyi dene sabah yemini yiyen hayvan alışmamışsa meyveye düşmez.

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
meyveyi kafese astım abi en uygun şekil bu diye düşünüyorum ama başarılı olamadım

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,
Burak bey,Yemliklerini çıkarın, Meyveleri Çok iyi yıkayıp kuruladıkdan sonra kesme şekerin 4/1' i kadar küçüklükde doğrayın,Üzerine Bir tatlı kaşığı kadar Muhabbet kuşu yemi serpiştirin Yemlikleri aldıkdan sonra en az 2 saat geçmiş olsun,Takın kafese bakalım yerlermi,yemezlermi.
Meyve miktarı 1 yemek kaşığını geçmesin.
Aynı şekilde Mama içinde uygulayabilirsiniz.Bir müddet sonra meyveyide mamayıda yediklerini göreceksiniz.
Saygılar.