Çimlendirme (kanatli_uygarlik)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
kanatli_uygarlik' Alıntı:
İSMAİL ABİ;BENİM  BİR ÇİFT MUHABBET KUŞUM VAR.ÇİMLENDİRME TEKNİĞİNİ AZ ÖNCE OKUDUM.BEN BUNU BİR KAPLA YAPACAĞIM FAKAT DAHA AYRINTLI ANLATABİLİR MİSİN BANA NASIL YAPMALIYIM HİÇ HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE Mİ KAPAMALIYIM YOKSA ÜST KAPAĞI DELİK Mİ AÇAYIM.BİR DE NE KADAR SÜREYLE  NE MİKTARDA SU EKLEMEM GEREKİYOR.YARDIMLARIN İÇİN SAĞOL

E

elaziz2316

Guest
    Aşağıdaki likte örneği olan bir düzenek yapabilirsin. Ben bu düzenekte gün içinde yaklaşık 2-3 saatte bir üstten sulama yapıyorum. Alttaki suyu döküyorum. Hava alması bence önemli. Ama asıl önemlisi karanlık ortamda olması. 24 saat sonra da kuşlara verilmeye hazır halde. Havasız ortamda olursa çürüyebilir diye düşünüyorum.

Profil kısmındaki bilgileri de isim, soyisim, şehir olarak düzgün bir şekilde yazarsan daha iyi olur. Teşekkürler.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,4510.msg53681.html#msg53681

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Çimlenme süresi tohumdan tohuma değişebiliyor arkadaşlar.
    Geçen hafta aldığım buğday tohumları öncekiler gibi bir günde çimlenmedi. Kuşlarım bir tam gün buğday yiyemedi.. Mahallemizdeki bakkalla alış-verişi kestim..

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Geçen hafta aldığım buğday tohumları öncekiler gibi bir günde çimlenmedi. Kuşlarım bir tam gün buğday yiyemedi.. Mahallemizdeki bakkalla alış-verişi kestim..
Kesin tohumun geni ile oynamıştır. :D:D:D:D

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
+1

E

elaziz2316

Guest
    Herkes ilaçsız,doğal, naturel tohum bulur inşallah.