Çin’de 1.5 milyon dolarlık köpek!

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Kangalımın kuyruğuna kurban olsun o
Kangal anadolu gibidir düşmanından başkasına gücünü göstermez
5 yaşında bi çocuk bir kangala 50 kere tokat atsa kalkıpta hırlamaz bile, ama bu parçalar.
bilmem anlatabildimmi

motifcan

Uzman Üyemiz
zaten evcilleştirilmesi çok zor olan bir köpek türüdür. Düşünün bir de insanı 3 saniyede boğabiliyor...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
enginBAYRAKTAR' Alıntı:
pahalı olabilir rengi çok güzel olabilir.ama kangal cinsleri mastif cinslerinin yanında halt yemez bence.daha üstün özellikleri var.başka cinsler olabilir.kangallar asla.mastifle kangalı antalyada boguşturdular ben izledim mastif kacacak yer bulamadı.cenesi güçlü olabilir belki cesaret yok.selamlar.
    Bu iki tür çiftleştirilebilirse, yeni jenerasyon çok daha vasıflı olur..

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Arkadaşlar ben küçüklüğümden beri köpeklerle beraber yatıp kalkıyorum köpek uğruna yapmadığım şey gitmediğim ülke mekan kalmadı. Türkiye nin ünlü kangalı Boğar ve Kıran öz abimin köpeğidir. İnnanın birlikte ne köpekler gördük ne kafes dövüşlerine gittik ne yarışmalara katıldık türk gururunu bir yana bırakıp objektif düşünmek gerekirse kangaldan üstün köpek çok. Bir kere kangal denilen köpek saf kan olanları ufak bir ırktır. O dövüşlerde izlenilen büyük kangal kırmaları malaklı kangallardır. Ki malaklı kangallardan Büyük olarak Tibett Mastiff, Greate Dane, Alabai, Raphiero Da Alentejo gibi biçok köpek türü vardır bunların içinden Tibet Mastiff i en cüsseli en iri olanlarıdır. Kavga dövüş konusuna gelirsek, birçok kangalın çok rahatlıkla yenildiği bir köpek ırkı söyleyebilirim. KOMONDOR boyutu kangalın yarısı kadar bile yok, fakat enjektörün bile geçmediği kalın postu ve derisi sayesinde hayvana hiçbir köpeğin dişi geçmiyor ve yaralandığını dahi daha görmedim. Eski zamanlarda ayı ile güreştirilen bu soylu köpek eski çağ savaşlarında zırhsız şekilde düşmana salınıyordu. Ve çok başarılı dünya çapında dereceli bir çoban köpeğidir. Yani çerçeveye geniş açıdan bakıldığında görülmesi mümkün olan birçok gerçek var fakat türk gururumuz olan türk aslanı sivas kangalında başarıları var bir köpekte olması gereken davranış biçimi birincilikleri var zekası kesinlikle yargılanamaz müthiştir ve dünya çapında en hisli köpek olarakta kangal bilinir. Teşekkürler.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
lüzümsuz bence o kadar  para verilmez yada zevk meselesi o ayrı......alacaksın dogo argentıno yada    cane corse gerisini sal gitsin......

kangal farklı  kangalın şehirde bakılmasına karşıyım ben onlar tamamen doğa hayvanı onlar tasma altına alınmaktan hoşlanmazlar onları  serbest bırakacaksınız    bence  şehirde yasaklanması gerekli  köy  ve  yayla gibi yerlerde çoban köpekliğini yapacak yani kendi işini...