cins ve yas

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
dişi 1 yaşını geçkin  erkek 6-7 7-8 aylık gibi ikiside kızışmışlar erkeğin biraz daha kızışması gerekebilir ve yerliye benziyorlar mavi dişi yeşil erkek
bu arada foruma hoş geldiniz

cacık38

Takipçi Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
CEVİZ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
dişi 1 yaşına yakın erkek 6-7 7-8 aylık gibi ikiside kızışmışlar ve yerliye benziyorlar mavi dişi yeşil erkek
hoşgeldiniz

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
dişi 1 yaşını geçkin  erkek 6-7 7-8 aylık gibi ikiside kızışmışlar erkeğin biraz daha kızışması gerekebilir ve yerliye benziyorlar mavi dişi yeşil erkek
aramıza hoşgeldin

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
AİLEMİZE  HOSGELDİNİZ BALKANLI ARKADASIM.....ÜSTADLAR  GEREKNLERİ YAZMIS  CİZMİŞ....GERİSİNİDE ZAMANA BIRAK KISA SUREDE YUMURTALARINI GÖRÜRSÜN İNŞALLAH...BİRDE  BİRİ EDİRNEDEN BAHSETSE HEP AKLIMA  TAVA ÇİĞERİ GELİR  BAKINIZ  YİNE GELDİ  :)  O NE LEZZETLİ BİR YEMEK O  FENA  YA  KESKE EDİRNEDE  OLAYDIM SİMDİ SOLUGU CIGERCIDE ALIRDIM..... :)  SAYGILAR..HATTAAA  ULUSOYDA  CALISTIGIM ZAMANLARDA  EDİRNEDEN  GETİRTİP İSTANBULDA  ISITIP YEMİŞTİM  :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
AİLEMİZE  HOSGELDİNİZ BALKANLI ARKADASIM.....ÜSTADLAR  GEREKNLERİ YAZMIS  CİZMİŞ....GERİSİNİDE ZAMANA BIRAK KISA SUREDE YUMURTALARINI GÖRÜRSÜN İNŞALLAH...BİRDE  BİRİ EDİRNEDEN BAHSETSE HEP AKLIMA  TAVA ÇİĞERİ GELİR  BAKINIZ  YİNE GELDİ  :)  O NE LEZZETLİ BİR YEMEK O  FENA  YA  KESKE EDİRNEDE  OLAYDIM SİMDİ SOLUGU CIGERCIDE ALIRDIM..... :)  SAYGILAR..HATTAAA  ULUSOYDA  CALISTIGIM ZAMANLARDA  EDİRNEDEN  GETİRTİP İSTANBULDA  ISITIP YEMİŞTİM  :)
C:) C:)

ilker_mmmm

Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
PASLI
ah o ciger bana ne kilo aldiriyor Edirneye gelmeden once hic sevmezdim simdi ise hastayim lokum gibi:)

bu arada bir sorum daha olucak disim surekli erkege surtunuyor onu kasiyor gagasini gagasina degdiriyor ama erkek pek yuz vermiyor gibi sert darbelerle engelliyor onu sizce yapmam gereken bir sey var mi?