ahmet bey dogru ıng yerli kırıgı yumurtadan 20 gun once cıktı suan masallahı var annesı ırı bır yerlı babası ing babasının kanı var 20 gunluk en guzel yavrum bu suanlık rengı duman reıngıdır ve dısı oldugunu tahmın edıyorum aklımda soru ısaretlerı hala var et yapısı erkege benzıyor ama dısı gıbı ısırıyor bakalım zaman ne gosterıcek damızlık kuslarımın arasına ayırdım 10 ay sonra ıhs yedıgı yemın hakkını verır saygılarımlaAhmet KARA.' Alıntı:gözlerinin çekikliğine bakılırsa İngiliz kırığı...
tşkler oguzhan bey allah daha guzelını sıze nasıp etsınOğuzhan KOBACIK' Alıntı:Çok güzel rengide çok güzel maşallahIrkını bilmiyorum ama bn kuşu çok begendim yaa .. ırk konusunda iyi değilim ama tahminen kırığa benziyo iri bi kuş....
Mehmet bey cok tesekkur ederım aynı kuluckadan bır tanede lımon sarısı aldım oda erkek aynı kulucka es tutmaz galba 2 kusumu ayırdım kendım 10 ay sonra ese atıcam ıhs daha guzelı sıze nasıp olurMemet YILMAZ' Alıntı:Şahane maşallahSatıılık olsaydı hemen giderdi
![]()
İnş. aminGökhan KURŞUNTAŞ' Alıntı:tşkler oguzhan bey allah daha guzelını sıze nasıp etsın
ahmet bey spangle tanımnı yaparmısınız nasıl bir irk oluyor, bilmedigim icin soruyorum bilgilendırırsenız sevınırımAhmet TOPRAK' Alıntı:kuş güzel dişi spangle kırma