Cinsiyet hakkında yardım

ocetinkaya

Yeni Üyemiz
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım daha önce amatör olarak muhabbet kuşu beslemiştim. bu hafta yeni bir eş aldım. resimlerini ekledim sizlerden kuşlarımın cinsiyeti ve uyumu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
yeşil erkek mavi dişi güzel bir çift. güle güle besleyin

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
merhaba. aramıza hoşgeldin. yeiş olan erkek mavi dişi. ancak dişinin biraz daha zamana ihtiyacı var. dsaha tam kızışmamış. sssabredersen iyi bir çift olurlar.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Aramıza hoşgeldin. yeşil erkek mavi dişi. aralarındaki uyumu zaman gösterecek.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşlarınızı mama ve vitamin desteğiyle kısa süre içinde kızıştırabilirsiniz hayırlı olsun

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
mavi kuş dişi ama daha zamanı var yumurtlamak için. yeşil kuş erkek ama sanki biraz durgun duruyormuş gibi bir hali var. yeminizi biraz çeşitlendirin ara sırada mama takviyesi yaparsanız kendilerine gelirler

tarık

Üyemiz
Adı
TARIK
Soyadı
KANTACI
yeşil olan erkek mavi olan diş ierkek kızışmışa benzıyor dişinin zamanı var sabır edersen neden yavrusunu alşamayasın...

brhmcskn

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
coşkun
Arkadaşların dediklerine katılıyorum Yeşil erkek mavisi dişi. Ama dişi daha kızışmış değil. Biraz sabretmen lazım. Erkek kuşun dişiden iri olması bir avantaj. Aksi halde dişi yanına genelde yaklaştırmıyor.

ocetinkaya

Yeni Üyemiz
hoşbulduk, teşekkür ederim arkadaşlar. hafta sonu sabah mama hazırlayacağım, Allahın izniyle yavruları olur. erkek kuşum insana alışkın kaçmıyor.

ocetinkaya

Yeni Üyemiz
merhaba arkadaşlar, iki sabahtır dikket ediyorum dişi kuşum erkeğin başındaki tüyleriyle sürekli oynuyor maşaAllah erkek kuşumda gıkını çıkartmadan başındaki tüylerle oynatıyor.

ayrıca erkek kuşumun ceresinin bazı kısımları koyu kahve gibi şuan bi anormallik var mı? yuvayı ne zaman takabilirim.