cınsıyet kesınlestırme

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar kusun cınsıyetını 3 ay oncede sormustum sarı ıcın dısı dıyerı ıcın erkek dıye yorumlar yapılmıstı
ancak kusların tavırları benı suphelendırıyor
3 ay zaman gectıgınden dısının ceresının rengıde bıraz daha degıstı sızlere zahmet yıne goruslerınızı alabılırmıyım

dısı kusum erkege mavı kusa ayak atıyor bır erkek gıbı ıstahlı ıstahlı kafasını sallayarak basını sısırekek kur yapıyor
dısı dıye bılıyorum
resmı

bu kusun ceresı mavı erkek dıye bılıyorum forumdakı arkadaslarda bu sekılde yorum yaptı ancak kus dısıye gore daha bır durgun daha bır agır baslı gıbı
yukardakı dısı bıldıgım kusum asagıdakı kusa kur yaparak ayak atmaya calısıyor
daha once bu erkegın yanında baska erkek kus vardı oda bu erkek kusa kur yapıp ayak atıyordu yem yedırıyordu asagıdakı kus yumurtalıgın tunegınde beklıyordu ancak bır hareket olmuyordu
resmı

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
sarı kuş kaç aylık? diğer kuş erkek o kesin ama sarı kuşun yaşına göre yorum yapacağım

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar sari kusun eski resmi asagida yaninda baska bir parcali mavi vardi ikisi icinde disi yorumlari yapilmisti  bende parcali maviyi yukardaki mavi ile degistirdim mavinin erkek oldugunu kesin gozuyle bakiyorum ancak saribeni hep supheye dusuruyor
sari kusun eski bir resmi 3 ay onceydi galiba
benim bu kor talihim ne zaman duzelecek acaba hep erkek hep erkek aliyorum
http://c1210.hizliresim.com/12/h/dz0j8.jpg

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
9 erkek 1 disi
ben en iyisi bu muaallakdaki kuslari kesin cinsiyeti belli olanlarla degistireyim

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
arkadaslar sari kusun eski resmi asagida yaninda baska bir parcali mavi vardi ikisi icinde disi yorumlari yapilmisti  bende parcali maviyi yukardaki mavi ile degistirdim mavinin erkek oldugunu kesin gozuyle bakiyorum ancak saribeni hep supheye dusuruyor
sari kusun eski bir resmi 3 ay onceydi galiba
benim bu kor talihim ne zaman duzelecek acaba hep erkek hep erkek aliyorum
http://c1210.hizliresim.com/12/h/dz0j8.jpg
o sarıyla üstteki sarı aynımı burada dişi orada erkek gibi ceresi çözemedim bu işi.. ::)