Cinsiyet Konusunda Kafam Biraz Karıştı

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Öncelikle herkese merhabalar.
Daha öncede iki tane konu açmıştım ama o zamandan bu zamana değişen şeyler var sanırım ve bunları bir kez daha sizlere danışmak istiyorum.
Elimdeki tek kuşa bir eş almıştım. Fakat o eşini maalesef ki bir sabah geldiğimde kafeste ölü buldum. Nedenini hiç bilmiyorum. 2 gün olmuştu alalı ve öldü.  :-[
Yeni bir eş aldım internetten tanıştığım bir arkadaştan. Kendisi veterinerlik okuyor ve kuş üretimi yapıyormuş. Dişi istediğim ondan ve bana bu kuşu gönderdi;

Sağolsun arkadaş işyerime kadar gelip teslim etti kuşu. Getirdiği bu kuşun kesin dişi olduğunu söyledi. Bendeki kuşu görünce erkek değil bu kuş dedi. Oysaki forumda daha önce resimlerini yayınlamıştım ve herkes erkek demişti. Öyle deyince kafam karıştı. Ceresinde kahverengilikler benimde dikkatimi çekti ve acaba dişi olabilir mi diye şüphe etmeye başladım. Kuş kızıştı muhtemelen ama anlayamıyorum dişi mi erkek mi?
Benim elimdeki erkek dediğim kuşum ise bu;

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Ben elimdekini erkek sanıyordum. Cevabınız için teşekkür ederim.

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Çok teşekkürler yorumlarınız için. O halde ben yeni gelen ilk resimdeki kuşu erkekle değiştireyim. Beklediğim gibi olmadı maalesef.

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Herkese bir bir teşekkür ederim değerli yorumları için.
Oğlum diye aylardır büyüttüğüm kuşcağız dişi çıktı. Güvendiğim dağlara karlar yağdı  :)
Artık kızıma yakışıklı bir damat bulmaya uğraşacağım.

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
cabbaar oğlummm  oldu artık minnooooş kızııım :):) vardır bi hayır :)

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Aynen bunda da vardır bir hayır. Herkese çok teşekürler ilgilerinizden dolayı.