Cinsiyet Konusunda Yardım Lütfen :)

zeynprdem

Yeni Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Erdem

zeynprdem

Yeni Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Erdem
Yine de çok teşekkür ederim :) bir sorum daha olacak. 2 numaralı yavru 1e göre bayağı hareketsiz sürekli ürkek gibi duruyor kursağının üzerine yatar şekilde. En küçük bile ısırmaya başladı bu baya uysal. Hasta mı diye korkuyorum yerde yürüyor kanat çırpıyor bazen ama öbürleri gibi yeme gitmiyo. Diğerlerini hem baba besliyor hemde kendileri yiyor. Biraz ishal belirtisi vardı vitamin verdim pirinç lapasi verdim. Veterinere götürmeli miyim

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Bazı yavrular dha uysal olabilir ancak devamlı babadan ve kardeşlerinden yem dileniyor kabarık duruyorsa kursağına dokunduğunuzda boşluk hissediyorsanız sıkıntı var.Yere kanatya yemi kabuğu soyulmuş yem dal darı koyabilirsiniz,bunlar dha kolay alışmasını sağlar.Yem kıran kardeşlerini yem kırdıklarından eminseniz ayrı yere alın sıkıntılı yavruyu babayla bırakın sadece onu beslesin ve yem kırmasını öğreterek zman kazandırsın.Yine yere dediğim yemleri koyun.Anneyi ayrı tutun kızışıp yavruları parçalayabilir.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
zeynprdem' Alıntı:
Hocam hasta gibi olan yem de dinlenmiyor kendi de yemiyor
Kabarmıyorsa yiyodur.Yavrular yere yatıp uzanırlar bu normaldir.Kbarıklık varsa dışkı poposuna yapışmış cıvıksa ozaman kırılmış hortumla mama basabilirsiniz ve suyuna biraz antibiotik katın terramaycin neo vitamin gibi.

zeynprdem

Yeni Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Erdem
Peki hocam çok teşekkür ederim. Bundan daha küçük olanlar baya hareketli onun öyle olması canımızı sıktı :)

Hatice Abukan

Üyemiz
Adı
Hatice
Soyadı
Abukan
Maşallah çok güzeller darısı bizim kuslarimizin başına.  thumbsupbo Bizde çok istiyoruz ama malesef.  icon_wall

zeynprdem

Yeni Üyemiz
Adı
Zeynep
Soyadı
Erdem
Onur bey teşekkür ederim :)
Hatice hanım bende çok bekledim olması için inşallah en kısa zamanda olur sizinde :) çok keyifli bir süreç

Hatice Abukan

Üyemiz
Adı
Hatice
Soyadı
Abukan
İnşallah Zeynep hanım Eylül ayından beri uğraşıyoruz inşallah bizde o keyifli süreci yaşarız.  :)