Cinsiyet tahmini istiyorum

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Sanırım konu gerilerde kaldıgı için görünmüyor ama acaba ırkı nedir diyede kendime sormaktan duramıyorum net bir cevap alamadım henüz

forhunters

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yalçın
Maşallah engin abi çok güzel bir erkek vede jumboya çok benziyor geçenlerde bir üretici abimizin yerli yavruların altından aynı bu şekilde bu yapıda sadece boy olorak biraz daha kısaydı.Sendeki jumbodur büyük ihtimalle.Favori erkek dediğindne ben farkındasındır zannediyorum :D

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
forhunters' Alıntı:
Maşallah engin abi çok güzel bir erkek vede jumboya çok benziyor geçenlerde bir üretici abimizin yerli yavruların altından aynı bu şekilde bu yapıda sadece boy olorak biraz daha kısaydı.Sendeki jumbodur büyük ihtimalle.Favori erkek dediğindne ben farkındasındır zannediyorum :D
Favorim derken iri oldugu için söylemiştim alırken jumbo diye almadım yerli fiyatına diger yerlilerin yanında geldi bu ama jumbo olma ihtimali yüksekmiş demekki ya da sizlerin degimiyle orj jumbodur inşallah şimdi birde bunun yanına eş almam lazım ama aynı fiyata jumbo bulmam imkansız adamda bir bu vardı sadece  :)