cinsiyet ve ırkları nedir ? yardım

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Umut kardeşim inanki konu asla haklı olup olmamak degil.seni kırdıysam bende özür dilerim.sadece saygı konusunda biraz titizim.25 senedir kuş besliyorum.yaşım belli.meslegimide bilen arkadaşlar sitede mevcut.Sizler gençsiniz bu tarz yanlış anlaşmalar maalesef olabiliyor.Hatalı oldugun konuda özür dilemek büyük erdemdir her zaman.Son yazdıgın mesajdan sonrada seninle ilgili tam fikrim oluştu :)Senin gibi degerli bir genç tanıdıgım için mutlu oldum.iyi günler.       

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
ASLINDA BENİ BURDA PEK BİLEN OLMAZ AMA YAKINIMDAKİ KİŞELERLE BİR KONUŞMA FIRSATINIZ OLSA DA BENİ BİR ONLARA SORSANIZ. BUNU KENDİMİ MET ETMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM KENDİMİ ÖVMEYİ DE KESİNLİKLE SEVMEM. BEN KİMSE HAKKINDA EN UFAK KÖTÜ DÜŞÜNCE BESLEYEMEYEN BİRİSİYİM. HERKESİN BİR GÖRÜŞÜ FİKRİ VARDIR. SANA SİYAH GELEN BANA BEYAZ GELEBİLİR BU AYRI BİR KONU AMA BENİMDE YAŞIM 27 BEN KUŞ BESLEMEYE 9-10 YAŞLARINDA BAŞLADIM. SONRA 6-7 SENE Bİ ARA VERDİM ŞİMDİ TEKRAR BESLEMEYE BAŞLADIM. BURADAKİ GÖRÜŞ AYRILIKLARININ DA %50-60 I RESİMLERİN BULANIKLIĞINDAN OLABİLİR.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Umut kardeşim bende şu an aynı düşünüyorum,allah yolunu açık etsin.Yaz tatilinde yolun buralara düşerse beklerim.Kapımı sana açıktır.Çayımızda  her zaman mevcut.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Bora DERİCİ' Alıntı:
Umut kardeşim bende şu an aynı düşünüyorum,allah yolunu açık etsin.Yaz tatilinde yolun buralara düşerse beklerim.Kapımı sana açıktır.Çayımızda  her zaman mevcut.
Eyvallah abi tşk. ederim.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
sevgili arkadaşlarım yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. istemeden de olsa ufak çaplı bi atışmaya neden olduğum içinde çok üzüldüm ama sonrasında düzelmesine de sevindim.. ben bu işte daha yeniyim.. sağdaki kuşun cere rengi gerçekten masmavi ama belki telefondan çektiğim için renk tam anlaşılabilir çıkmamış olabilir.. inanın şu an gerçekten ikiside dişi mi erkek mi bilemiyorum.. ama sizlerin bilgilerine birikimlerine her zaman ihtiyaç duyucam.. iyi ki varsınız .. tekrar çok teşekkürler..

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
ömer bey benim resim de gördüğüm kuşlarınızın biri erkek diğeri dişi bu çekilen resimlerinize göre.Bir kaçtane net fotoğraf çekerseniz daha kesin yanıt alırsınız.