Cinsiyet ve Kafes Yardımı ?

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
Arkadaşlar dün yeni bir muhabbet kuşu ve kafes aldım...

soruma gelince

1-Muhabbet Kuşumun cinsiyeti Nedir ?
2-Kafes Çokmu Kötü ?

Saygılarımla !!!

Göktuğ Şanlıtürk

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Şanlıtürk
kuşun hayırlı olsun. yerli bir erkek. daha çok genç. yavru. kafes biraz ufak gibi. ve şekl belki bize süslü gelebilir ama kuş için çok fonksiyonel değil. eş aldığında çok dar gelir iki kuşa. sevgiler saygılar.

Göktuğ Şanlıtürk

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Şanlıtürk
hemen başlarsan, kuşun da yetekli ve ilgiliyse sanırım 5 ay içinde sonuç almaya başlarsın. ama bu kolay değil. çok sabır ister. ben yıllarca uğraştım beceremedim. biraz da şans işi. kuşun beğenmemesi diye bir şey yok; onun içiçn küçük ya da büyük olması diye birşey var. ne kadar geniş olursa kuşun o kadar rahat hareket eder ve o kadar az strese girer.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
yerli erkek,konuşturma ve kendine alıştırma için sabır ve bol bol ilgi şart. Eş almayacaksan kafes yeterli

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Kuşun yerli erkek... Kuşun yavru olduğu için yeterli ilgiyi gösterdiğinde mutlaka konuşur. Önce kafesine çevresine sonra size alışsın... Elinden sürekli yem yedir,elinden hemen yem yemez,sakın onu elinle yakalamaya çalışma korkutursun bunun yerine güvenini kazan...Sana güvendiği zaman elinden omzundan inmez... Kademe kademe kendini sevdir... bu dediklerimin olması zaten 1 ayı bulur daha sonra konuşturma aşamasına geçersin... Seni sevdikten sonra sen ona aynı kelimeleri tekrarla o da etrafında taklit edecek başka kuş olmadığı için mecbur seni taklit edecek :( başka arkadaşı olmadığı için de seni arkadaş bilecek... (Bu da işin iç yüzü)

Kafese gelince 1 kuş için yeterli, 2. kuş için yetersiz

Kolay gelsin

gümüs001

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
erol
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ... biraz bilgi verirseniz sevinirim .. tecrübe kazanmış olurum hem...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Göktuğ ŞANLITÜRK' Alıntı:
kuşun hayırlı olsun. yerli bir erkek. daha çok genç. yavru. kafes biraz ufak gibi. ve şekl belki bize süslü gelebilir ama kuş için çok fonksiyonel değil. eş aldığında çok dar gelir iki kuşa. sevgiler saygılar.

Podbot

Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
Kuş
Maviş maviş bir erkek  squint Maşallah Allah nazarlardan saklasın kafesi de çok güzel  alkisd Öncelikle sana alışsın konuşturma aşamalarına hemen girme bence sabır sabır acele etme  :) Ben de muhabbet kuşumu alalı 3 ay oldu 2 aylık iken başladım konuşturma aşamalarına şu anda Pamuk, Cici kuş ve Tatlım diyor yarım yamalak  C:)

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Selamlar . Kuşunuz yerli bir erkek. kafese gelince kafes gayet güzel ama keşke böyle bir kafes almasaydınız. pirinç telli ( sarı renkte , paslanmaz ) olanlardan alsaydınız. kuşunuzla ilgilenirseniz konuşur. konuşturacaksanız yanına eş almayın . yoksa konuşmaz. hayırlı uğurlu olsun. ama bu kafeste işinizi görür. 1 tane kuş için gayet ideal. hayırlı uğurlu olsun.