CiNSiYET, Yaş, Çift NASIL? (FOTOLU)

haci

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
umut
http://o1306.hizliresim.com/1b/c/p0j3x.jpg

http://o1306.hizliresim.com/1b/c/p0jd1.jpg
photo

yorumlarinizi bekliyorum.. yumurtadan cikali ne kadar olmustur.. aralarinda ne kadarlik gun farki vardir sizce. cift olmalari icin ideal mi? bunlar alistirilabilir mi? cinsiyetleri sizce nedir? çift olurlarsa şuanki durumlarindan kac ay sonra yuvalik takmaliyim? birbirlerine olan ilgilerinin arkadaşca mi yoksa bir eşce mi oldugunu nasil anlarim? tşklr...

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Ufuk bey heyecenınızı anlayabiliyorum kuşlarınız sağlıklı görünüşe göre sarı olan erkek mavi olan dişi gibi duruyor ve yavrudur yaklaşık 8-9 ay sonra yavru almak için gözlemlerinizi artırabilirsiniz, yumurtadan hangisinin kaç gün önce çıktığı o kadar önemli değildir sağlıklı üretim yapabilmek için yaşlarını doldurmalarını beklemeniz gerekmektedir. Farklı farklı konularda başlık açmanız beyhude olacaktır, ve sabretmeyi öğrenmeniz sizin için faydalı olacaktır.

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
çok sağlıklı görünüyorlar bunlar daha bebe en az 6-7 ay var. sağlıklı büyümeleri dileğimle. şu krakeride atın girsin para israfı ve ön önemlisi sağlık düşmanı. 

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
SARI ERKEK DİĞERİ DİŞİ
ikiside yavru, 2 aylık civarı, yerli, yuvalık henüz takmayın, erkek dişiden 1-2 hafta büyük, çift neden olmasınlarki:)
ama henüz yavrular, en az 2-3 ay geçmesi lazım..

haci

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
umut
ikinci konuyu fotolari sonradan ekledigim icin yeniden konu acip fotolari basa almak istedim. malum fotolu olunca daha dikkat cekici ve guzel oluyor.

bir de onceki konuda bir uye cinsiyet konusunda cevap verdi o da sizler gibi soyledi ama aldigim kuscu tam tersini soylemisti. ya bu adam bu isten anlamiyo ya da iste öle... :)yok tşk..

farkli gorus ve tavsiyesi olan varsa bekliyorum...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlardan yeşil erkek, mavi dişi. Daha yuvalık ve çiftleşme için çok küçükler. 1-2 aylık falanlar. Dişi erkekten biraz daha büyük. Kuşlar kırık. Yani tam olarak yerli değiller. MAŞALLAH güzel kuşlar. Yuva takmak için en az 4-5 ay beklemenizi tavsiye ederim.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Mert AYDIN' Alıntı:
SARI ERKEK DİĞERİ DİŞİ
ikiside yavru, 2 aylık civarı, yerli, yuvalık henüz takmayın, erkek dişiden 1-2 hafta büyük, çift neden olmasınlarki:)
ama henüz yavrular, en az 2-3 ay geçmesi lazım..

haci

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
umut
hem kuslarin irki hakkinda hem de mama konusunda bilgi almak icin tekrar guncelliyorum. tavsiye ettiginiz bir mama tarifi verebilirmisiniz. veya daha once verilen ve kullandiginiz ise yarayan bir tarifin sitedeki konu linkini de verebilir siniz.

sari yani erkek kusum daha cok kasiniyor ve gaga tasi asili olmasina ragmen gidip plastik yepligi kemiriyor genelde normal mi zararlimi ne yapayim?