Cinsiyet?

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Arkadaşlar herkese iyi günler. Yeni bir yavru aldım çok tatlı ve çok küçük henüz uçamıyor :D Cinsiyetinin merak ediyorum söylermisiniz?

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Çok teşekkür ederim saolun. :D Bide galiba 0-4 aylık arasıda ötmüyor ne zaman ötmeye başlar ?

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Arkadaşlar kuşum büyüdü biraz kanatlarının altındaki boşluk  yavaş yavaş kapanıyor. Bide yavaş yavaş kendi kendine ötüyor acayip mutluyum :D Bir tek kanatları küçük olduğu için uçamıyo :D

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Erkek hayırlı olsun bu dönemde onunla yakınlaşın ki sizi sürüden bilsin biraz okşayın ve sadece sizi görsün bu dönemlerde inanın alışılsa dışarıda bile uçmadan sizinle gezen kuşlar var .) Bir sorun olursa yardıma hazırım.

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Saol teşekkür ederim. Bide bişey söylemek istiyorum. Ben çok şükür kuşumu alıştırdım dışarıda felan geliyor ama nedense kafesini görünce direk oraya gidiyor bide kafesin girişine kadar ezberlemiş kerata ;)

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Buda daha iyi demekki eğitime yatkın ama fazla zaman geçirmek istiyosaniz onu kafesten çıkardıktan sonra kafesi odadan çıkarın böylece size ilgi duyar. Ama biraz bekleyin 6 aydan sonra en meraklı ve neşeli olduğu dönemdir.

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Kuşum biraz daha büyüdü bazen kendi kendine ötüyo ama hâlâ uçamyor sizce iyimi :D

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Sağlıklı şirin bir yavru ama normalde şimdiye kadar uçabiliyor olması lazımdı. Video yükleyebilirseniz daha iyi cevap alabilirsiniz