Cinsiyeti Cinsi Hakkında Bilgi Verirmisiniz

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
arkadaşlar kuşa bişeyler oldu sabah kalktığım da böyle kabarık bitkin görünüyodu dışkısıda biraz kahverengi yeşil karışımındaydı çok üzüldüm bu durumuna 4.günü kuşun ama nadir ötüyo acaba hastamı ne yapmalıyım..

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kuş üşütmüş sanırım. Ben bu durumdaki kuşlarıma papatya çayı kaynatıp onu biraz suyla sertliğini alıp suluguna papatya çayını koyuyorum. 24 saat o duruyor. Daha sonra da dinlenmiş normal suyuna avivit katıp veriyorum. 24 saatte o duruyor sonra katkısız normal su veriyorum.

papatya çayı hemen iyileştirdi bu güne kadar ki hastalanan kuşlarımı daha ilerlemeden. Birde papates haşlayıp veriyorum ya da muz . Bu süreçte kafesten çıkartmayın enerji kaybetmesin kuş. Evde sıcak bi ortamda bulunsun.

İnşallah iyi olur :)

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
kuşun üzeri ıslak görünüyor.elinizle yıkadıysanız şayet sakın elinizle felan yıkamayın.
kafesi evin sıcak bir odasında durdurun. suyuna soguk algınlıgı ve ishal ilaçları satılıyor onlardan alıp suluguna 4-5 damla damlatın.acil müdahale etmez iseniz kuşu kaybedebilirsiniz

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
teşekkür ederim biraz daha iyi şimdi patates muz felan verdim vitaminli suyu döktüm sadece su koydum yem yemeye başladı şuanda.. ama ilaclarınıda verırim..