Cinsiyeti nedir? (resimli)

dogan_edro

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Bayhan
        Arkadaşlar merhaba 7 aylık erkek muhabbet kuşuma bir eş aldım 1 hafta oldu eve getireli Satıcıdan dişi diye aldım.Bugün bir şey dikkatimi çekti,kuşun ceresinin alt tarafından yukarıya doğru hafiften açık mavilik başladı.Resimleri ekledim emin olmak için değerli yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Doğan BAYHAN' Alıntı:
        Arkadaşlar merhaba 7 aylık erkek muhabbet kuşuma bir eş aldım 1 hafta oldu eve getireli Satıcıdan dişi diye aldım.Bugün bir şey dikkatimi çekti,kuşun ceresinin alt tarafından yukarıya doğru hafiften açık mavilik başladı.Resimleri ekledim emin olmak için değerli yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

kuşunuz dişi dir güle güle yavrularını almak dilegiyle

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Doğan BAYHAN' Alıntı:

öncelikle merhaba arkadasım , kuş disi bu mavilik gibi dediğin şey yavru dişilerde görülen birşeydir zamanla daha cok beyazlasır kuluçka döneminde ise bazı kuslarda kahverngi bazı kuslarda krem renginde kalır :) yardımcı olduysam ne mutlu :D

dogan_edro

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Bayhan
-Utku Sayın-
öncelikle merhaba arkadasım , kuş disi bu mavilik gibi dediğin şey yavru dişilerde görülen birşeydir zamanla daha cok beyazlasır kuluçka döneminde ise bazı kuslarda kahverngi bazı kuslarda krem renginde kalır :) yardımcı olduysam ne mutlu :D
[/quote]

Eyvallah arkadaşım değerli bilgilerin için :)

dogan_edro

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Bayhan
Kuşun ırkı konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Bende çok oldum haa :)

Birde yandan profil,

daha önceden ilk adldığım cinsiyet konusunda da forumda paylaştığım,çek kırması ve evcilleştirdiğim,(şu an 8 tane kelime konuşan) boncuk adlı mubişim...

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
ilk actgınız konuya baktımda masallah boncuk büyümüş güzelleşmiş. Boncuğa çok güzel bir dişi almışsınız. Forumu araştırın bakımlarını iyi yapın. eylülden itibaren hem alışırlar hemde yavru vermeye başlarlar inşallah