Cinsiyeti nedir? (resimli)

dogan_edro

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Bayhan
Selim YALÇIN' Alıntı:
ilk actgınız konuya baktımda masallah boncuk büyümüş güzelleşmiş. Boncuğa çok güzel bir dişi almışsınız. Forumu araştırın bakımlarını iyi yapın. eylülden itibaren hem alışırlar hemde yavru vermeye başlarlar inşallah
Evet Boncuk büyüdü,yalnızlık Allah'a mahsus deyip ona bir eş aldım.Bizi unutur zannettim ama hiç de öyle olmadı hergün 2 ,3 saat dışarı çıkartırım ilk bana gelir beraber oynarız sonra manitasına :) Boncuğun bu 2.dişisi :) ilk aldığım dişi mantarlı ve boynunda yağ bezesi olduğunu farkedince şimdiki sarı olan narin i :) aldım.Form zaten cok faydalı güzel şeyler öğrendim.İnşallah güzel güzel yavruları olur...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Doğan BAYHAN' Alıntı:
Evet Boncuk büyüdü,yalnızlık Allah'a mahsus deyip ona bir eş aldım.Bizi unutur zannettim ama hiç de öyle olmadı hergün 2 ,3 saat dışarı çıkartırım ilk bana gelir beraber oynarız sonra manitasına :) Boncuğun bu 2.dişisi :) ilk aldığım dişi mantarlı ve boynunda yağ bezesi olduğunu farkedince şimdiki sarı olan narin i :) aldım.Form zaten cok faydalı güzel şeyler öğrendim.İnşallah güzel güzel yavruları olur...
Güzel güzel yavruları olsun istiyorsanız kuşları salmamanız gerekiyor :)

dogan_edro

Yeni Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
Bayhan
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Güzel güzel yavruları olsun istiyorsanız kuşları salmamanız gerekiyor :)
Hımm kanatları açılsın diye eşiyle salıyorum ama salmam o zaman kuşlarda haraketsizlikten kaynaklı sorunlar olmasın sonra.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Doğan BAYHAN' Alıntı:
Insallah yavru alirsiniz. Forumu arastirin. Bilgi edinin. Bende balikesirdenim