cinsiyeti nedir

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
6-7 aylık bir dişi kuş tam eş zamanı gelmiş. erkek diyen arkadaşlar birdaha bakın yanlış gördünüz galiba.  bye_happy

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
Atilla KARADAĞ' Alıntı:
6-7 aylık bir dişi kuş tam eş zamanı gelmiş. erkek diyen arkadaşlar birdaha bakın yanlış gördünüz galiba.  bye_happy
ben de dişi olmasından şüphe ettim eşe attım dişiyle iyi anlaşıyorlar dişi dişiyle sürekli öpüşüp arkadaş olur mu kafam  çok karıştı

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
tabikide iyi anlaşır dişiler arkada olur ama bu kuş dişi ondan eminim :)  erkek koyun yanına. göreceksiniz nasıl değişecek durum.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR CİNSİYET KONUSUNDA ÇOK KUVVETLİ BİR TIRNAK KADAR MIKNATISI BUZDOLABINA YAPIŞTIRILAN MAGNETLERDEN SÖKEBİLİRSİNİZ 15 20 SANTİM BİR MAKARA İPLİĞİNE BAĞLAYIN YADA YAPIŞTIRIN SONRA HANGİ KUŞ OLURSA OLSUN BAŞINIAVUÇ İÇİNE ALARAK POPOSU DIŞARIDA KALACAK ŞEKİLDETUTARAK ÜREME ORGANININ 1 CM ÜZERİNE TUTUN VE MIKNATIS HAREKETLENMEYE BAŞLAYACAKTIR KUŞUNUZ DİŞİ İSE HAREKET YUVARLAK EĞER KIZGIN DİŞİ İSE ABARTILI DAİRELER ÇİZECEKTİR ERKEK İSE KUŞUN BAŞI İLE POPOSU ARASINDA İLERİ GERİ HAREKETLENMEYE VE KIZGINSA SER HAREKETLENİR VE BÖYLECE İŞLEM TAMAM CEREYDİ ÖTTÜYDÜ YAVRUYDU YUM ÇIKAR ÇIKMAZ BAKIN YANILMAZ SİTEDE ARKADAŞ YAZMIŞ BEN  OKUDUM DENEDİM DEVAM CERE FALAN TANIMAM MIKNATISLA ULTRASYON DİYORUM SLM

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
diğer çiftimin erkeğini attım kafeste harp var

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ARKADAŞLAR CİNSİYET KONUSUNDA ÇOK KUVVETLİ BİR TIRNAK KADAR MIKNATISI BUZDOLABINA YAPIŞTIRILAN MAGNETLERDEN SÖKEBİLİRSİNİZ 15 20 SANTİM BİR MAKARA İPLİĞİNE BAĞLAYIN YADA YAPIŞTIRIN SONRA HANGİ KUŞ OLURSA OLSUN BAŞINIAVUÇ İÇİNE ALARAK POPOSU DIŞARIDA KALACAK ŞEKİLDETUTARAK ÜREME ORGANININ 1 CM ÜZERİNE TUTUN VE MIKNATIS HAREKETLENMEYE BAŞLAYACAKTIR KUŞUNUZ DİŞİ İSE HAREKET YUVARLAK EĞER KIZGIN DİŞİ İSE ABARTILI DAİRELER ÇİZECEKTİR ERKEK İSE KUŞUN BAŞI İLE POPOSU ARASINDA İLERİ GERİ HAREKETLENMEYE VE KIZGINSA SER HAREKETLENİR VE BÖYLECE İŞLEM TAMAM CEREYDİ ÖTTÜYDÜ YAVRUYDU YUM ÇIKAR ÇIKMAZ BAKIN YANILMAZ SİTEDE ARKADAŞ YAZMIŞ BEN  OKUDUM DENEDİM DEVAM CERE FALAN TANIMAM MIKNATISLA ULTRASYON DİYORUM SLM
şimdi mıknatısı deniyorum boşuna ayırmayım erkekse çiftleri iyi anlaşıyorlar

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
mıknatıs olayını denedim 2 çiftte gerçekten oluyor fotoğraftaki kuş erkek çıktı herkese teşekkürler hayırlı geceler