cinsiyetleri ne yardım 2 aylıklar :(

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
LUTİNO DİŞİ ANCAK DİĞERİ İÇİN  net bişey söylemek için birazdaha beklemek lazım.

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
yavru kardeşim ikiside bi tanıdıktan aldım dogmalarını flan takip ettim :)

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Sari olan kesin dişi. Otekide karsidan cekilmis fotograftan disi gibi gordum. Ceresindeki delikler etrafi beyazsa disidir. Fotografta flash varsa parayabiliyor. Kesin birsey demek dogru olmaz. Siz bakin deliklerin etrafi beyazmi? Ayrica sari olan maviden daha buyuk gibi geldi banada.

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
yok kardeşim ikiside aynı zamanda dogdular büyüklükleride aynı resimlerde oyle görünüyor olabilir ;) burun delikleri cevresinde beyazlık yok 2 erkek veya 2 dişi kuş öpüşür mü ?

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Sarı erkek ve en az 4 aylık,mavi olan dişi 2 aylık olabilir,küçük olduğu belli o yüzden olabilir dedim,1 ay daha geçsin netleşir.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
2side dişi sarı olanın yaşı büyük gibi geldi fakat turkuaz renkte olan erkekte olabilir  :D ve evet iki erkek veya iki dişi öpüşür çiftleşirler bile ve 2 aylık dıyosun yuvalık ıcın erken degil mi ? ve sarı lutino degil

Murat ALP.' Alıntı:
Sarı erkek ve en az 4 aylık,mavi olan dişi 2 aylık olabilir,küçük olduğu belli o yüzden olabilir dedim,1 ay daha geçsin netleşir.
    sarı erkek mi ? :)

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
Bu resimleri cekeli 2 hafta oldu yarın güncel resimlerini cekip atarım bide öyle yorumlarsınız.. Yuvalık kafeste takılıydı ilk geldiklerinde cektim resmi cıkardım zaten yuvalıgı kardeşim merak etme :)

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
dostum biliyorum yeni resim atacagımı zaten söyledim bu resimler ilk geldigi zamandaki resimler bu konuyu kapatabilirsiniz size kalmış bişey saygılar :)

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
bu ilk geldiginde cektigim foto yuvalık zaten vardı kusları koydugumda söktüm yuvalıgı zaten :)

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Sarı olan kesin dişi ama mavi olan hakkında %100 cevap veremicem fakat bana dişi gibi geldi. Çünkü delikler etrafında azıcık bile beyazlık olursa o dişi çıkıyor kendi kuşumdan biliyorum. Bu beyazlık olayını bilmiyordum cerenin geneli mor gibiydi oğluşum diye diye sevdik dişi çıktı hayvan birden kızışmaya başlayınca anladık beyazlaştı  gagası öne sora kahverengi oldu :D

mmuutt2113

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
kaya
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Sarı olan kesin dişi ama mavi olan hakkında %100 cevap veremicem fakat bana dişi gibi geldi. Çünkü delikler etrafında azıcık bile beyazlık olursa o dişi çıkıyor kendi kuşumdan biliyorum. Bu beyazlık olayını bilmiyordum cerenin geneli mor gibiydi oğluşum diye diye sevdik dişi çıktı hayvan birden kızışmaya başlayınca anladık beyazlaştı  gagası öne sora kahverengi oldu :D

eyw kardeşim peki kaç aylıkken kahverengi oldu :D

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
sarıya erkek diyen arkadaş bi daha kuş beslemesin :D