CİNSİYETTE SON SON NOKTA DİYELİM

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR CİNSİYET KONUSUNDA ÇOK KUVVETLİ BİR TIRNAK KADAR MIKNATISI BUZDOLABINA YAPIŞTIRILAN MAGNETLERDEN SÖKEBİLİRSİNİZ 15 20 SANTİM BİR MAKARA İPLİĞİNE BAĞLAYIN YADA YAPIŞTIRIN SONRA HANGİ KUŞ OLURSA OLSUN BAŞINIAVUÇ İÇİNE ALARAK POPOSU DIŞARIDA KALACAK ŞEKİLDETUTARAK ÜREME ORGANININ 1 CM ÜZERİNE TUTUN VE MIKNATIS HAREKETLENMEYE BAŞLAYACAKTIR KUŞUNUZ DİŞİ İSE HAREKET YUVARLAK EĞER KIZGIN DİŞİ İSE ABARTILI DAİRELER ÇİZECEKTİR ERKEK İSE KUŞUN BAŞI İLE POPOSU ARASINDA İLERİ GERİ HAREKETLENMEYE VE KIZGINSA SER HAREKETLENİR VE BÖYLECE İŞLEM TAMAM CEREYDİ ÖTTÜYDÜ YAVRUYDU YUM ÇIKAR ÇIKMAZ BAKIN YANILMAZ SİTEDE ARKADAŞ YAZMIŞ BEN  OKUDUM DENEDİM DEVAM CERE FALAN TANIMAM MIKNATISLA ULTRASYON DİYORUM SLM

tuarekxx

Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
şahin
bilgilendirme için teşekkürler kanaryalarda işe yaradığını duymuştum.

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
ben denedim ama başarılı olamamıştım. hatta bir video seyretmiştimbu konuyla ilgili

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
bu yöntemi,yarışmalara hazırlamak amacıyla erkek yavruların ayrımında güvercinlerde kullanıldığını biliyorum.Altın yüzük ile yapılıyor genelde ama iğne,mıknatısta işe yarayabiliyormuş.

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Benim bildiğim dişilerde çizgi,erkeklerde daire şeklinde.Ustalar dan teyid bekliyorum icon_think

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
sitemizde bu konuyu daha önce işleyen arkadaşlarımız var iğne ile yapılabiliyorda iğne dişide daireler yapıyor erkekde ise dik çizgi yapıyor ben birçok kez denedim dogru çıkıyor....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
kemal akbulut' Alıntı:
ARKADAŞLAR CİNSİYET KONUSUNDA ÇOK KUVVETLİ BİR TIRNAK KADAR MIKNATISI BUZDOLABINA YAPIŞTIRILAN MAGNETLERDEN SÖKEBİLİRSİNİZ 15 20 SANTİM BİR MAKARA İPLİĞİNE BAĞLAYIN YADA YAPIŞTIRIN SONRA HANGİ KUŞ OLURSA OLSUN BAŞINIAVUÇ İÇİNE ALARAK POPOSU DIŞARIDA KALACAK ŞEKİLDETUTARAK ÜREME ORGANININ 1 CM ÜZERİNE TUTUN VE MIKNATIS HAREKETLENMEYE BAŞLAYACAKTIR KUŞUNUZ DİŞİ İSE HAREKET YUVARLAK EĞER KIZGIN DİŞİ İSE ABARTILI DAİRELER ÇİZECEKTİR ERKEK İSE KUŞUN BAŞI İLE POPOSU ARASINDA İLERİ GERİ HAREKETLENMEYE VE KIZGINSA SER HAREKETLENİR VE BÖYLECE İŞLEM TAMAM CEREYDİ ÖTTÜYDÜ YAVRUYDU YUM ÇIKAR ÇIKMAZ BAKIN YANILMAZ SİTEDE ARKADAŞ YAZMIŞ BEN  OKUDUM DENEDİM DEVAM CERE FALAN TANIMAM MIKNATISLA ULTRASYON DİYORUM SLM
evil_idea

Bunu ipin ucuna takılı igne ilede yapabilirsiniz...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çok ilginçmiş ben ilk defa duydum denemek lazım. Bir videosu varsa paylaşılırsa daha açıklayıcı olacaktır.

mumit

Takipçi Üyemiz
ben yıllardır uygulamaktayım.isterseniz çocuklara insanlara yapabilirsiniz :) dişi yuvarlak erkek düz çizgi hareket eder. saygılar....