cinsleri ve yaşı nedir arkadaşlar?

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ARKADAŞLAR KUŞLARI TEMMUZ AYINDA BİRLEŞTİRDİM AMA HALA TIK YOK BİRBİRLERİNİ KAŞIYORLAR BEYAZ OLAN YUVAYA GİRİP ÇIKIYOR AMA EN UFAK TIK YOK ANLAMADIM.İKİSİDE ERKEK OLABİLİR DİYE ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
allah için yardım edin allah için.beyaz dişi mi erkek mi.aynı erkekğin hareketlerini yapıyor.ötme şekli kafa sallama şekli.ama yuvaya girip çıkıyor hep.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
lutınolar ansılması guc kuslardır lakın bana dişi gibi geldi.....yesıl erkek  baskın bir  erkek bence erkeği al  sana en yakın üretici üstadı bul  varsa  elinde  genc  kular  git  at salmaya secsın eşini al gel....sonrası  sabır bakım

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
karahan abi salmada kaç gün beklemesi gerekiyor.bide beyazın kesin cinsiyet tesbiti nasıl olabilir.ona göre dişiyse onuda salmaya atarım oda erkek bulur.2 çift beslerim.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
kuşlarınızın ikiside erkek yeşil olan kuşunuz 2 yaşlarında baskın parçalı kuşunuz 1 yaşının altında .. bu arada hayırlı olsun demeye varızda birazda yardımcı olmaya var olalım değerli üretici arkadaşlarım arkadaşa karahan dışında 6-7 saat cevap veren dahi olmamış sitemizin yardımsever üyeleri daha aktif olmalı saygılar sevgiler

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
allah razı olsun salih abi.gerçekten moralim çok bozuldu. şimdi ne yapayım beyazı geri mi vereyim yoksa kalsın mı.bunlara nasıl dişi kuş bulacağım anlaşacaklarmı ne olacak.salmaya at dediler salmada kaç gün kalacak.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi 2 çift bakabileceksen bence ikisine de dişi seçtir güzel beğendiğin dişilerin olduğu bi salmaya atarsın onlar 10-15 dakikada belli ederler hangilerini beğendiklerini ama güvendiğiniz bir üretici bulursanız ona 1 gün bırakıp seçtirebilirsiniz seçtirmek çiftleşme sürelerini kısaltıyor yanlarına gidip 2 dişi alınca alışmaları malışmaları uzun iş bak ben oyle bir hata yaptım bekliyorum bn senin yerinde olsam bu erkeklerin ikisini de vermem iki çift beslerim

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
REFEKAN BABA HAKLISIN AMA TANIDIĞIM HİÇ PETSHOPCU ARKADAŞ YOK.EN GÜVENDİĞİM ADAM BİLE ANTEPTE BANA BU BEYAZI DİŞİ DİYE VERDİ.BEYAZIN ERKEK OLDUGU KESİNLEŞTİ. 3 ADIR 2 ERKEK KUŞ AYNI KAFESTE ÇOK KÖTÜ Bİ DURUM BU YAV.NEYSE BAKALIM ARTIK YA SALMAYA ATACAZ YADA KENDİM RENKLERİNE UYGUN KUŞ BULACAM.BUNLARDA RENK SEÇME GİBİ BİŞİ VARMI YOKMU ONA GÖRE HAREKET EDEYİM REİS.

bycannby

Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
G.
renk seçme gibi bi alışkanlıklarıda yoktur ayrıca farklı renklerde olması daha fazla çeşit yavru olmasını sağlar hem saf hemde kırma elde etmek mümkün olur bence salmaya atma şansınız varsa salmaya atın yoksa kendiniz farklı renglerde dişiler alın ve iki çift olarak bakın hem bu çiftlerin daha çabuk yavrulamasınıda sağlar birbirlerinden destek alrlar ve yalnız olmadıklarını anlarlar saygılarımla :)

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
yeşil erkek belli ama.beyaz albino erkek olabilir çehresi pembeye çok yakın.dişi kuşlar zaten çok kırçın olur ısırdımı koparacak kadar sert ısırır elinize aldığınızda bunu fark edebilirsiniz.