Çitlerin Eşini değiştirme (Yardımm) !!!!!!!!!

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
sa abilerim evde iki çift kuşum var ama bi çiftin dişisi hazır kısızmıs halde diğer çiftin erkeği hazır kızısmıs halde eş değişikliği yapayımmı ?

Not: Eşler çifthane kafesinde arasında ızgara ile ayrılmıs durumda eski eşler birbirini görürlerse sorun olurmu ?
Yoksa eşleri ayırmadan beklemelimiyim . bir çiftimin erkeği bacak atıyor dişi kaçıyor diğer çiftimin dişisi yuvalıga girip cıkıyor ikiside kızısmıs durumda eş değişikliği yapayımmı ?

SERTAÇ TÜLEK

Yeni Üyemiz
Adı
SERTAÇ
Soyadı
TÜLEK
eğer eş değişikliği yapmayı düşünüyorsan ayırdığın eşlerin birbirini görmemesi gerekiyor yoksa yanında ki dişiye pek bakmaz haberin olsun... eğer yavru almayı çok istiyorsan değişikliği yap diğer çiftte zamanı gelince çiftleşir hem..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Yusufcum kuşlarla  fazla  oynama abiciğim..... sende  çok çabuk pes ediyorsun bir  bırak  alışsınlar  her hafta  bir değişiklik  olmaz  daha yeni  hastalıkdan kurtulmadılar mı yahu...

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
Tamam abi dediğin gibi olsn  Yardımın için sağol . Her  zaman yardımlarını  bekliyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Yusuf EREN.' Alıntı:
Tamam abi dediğin gibi olsn  Yardımın için sağol . Her  zaman yardımlarını  bekliyorum
.. aferim kardeşime  :)  güzel kardeşim canlı hayvan üretim işi  iyi bir bakım  iyi bir Kan ve  iyi bir  şans işidir....... bazen  kanı  bulursun yavruları vasıfsız cıkar  eş atarsın döl tutmaz gibi  bende  bir çift vardı  vakti zamannda  10  ay  baktım  yok olmayınca  olmuyor  sonra  üretimhanede bir  arkadasa verdim  on gün sonra yumurta  haberi  geldi ortamda buna etken yani  ali ünal üstadın bir  çifti vardı  12  13  ay sonra  birtane  yavru verdi  gib gibi  sabır  bakım şans.....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
Yusufcum kuşlarla  fazla  oynama abiciğim..... sende  çok çabuk pes ediyorsun bir  bırak  alışsınlar  her hafta  bir değişiklik  olmaz  daha yeni  hastalıkdan kurtulmadılar mı yahu...
Yusuf konuştuğumuz gibi sabır en önemlisi bak ben 1 yıldır bekliyorum

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Eğer dişi yuvalığa giriyorsa kuşlarda problem yoksa yakın zamanda yumurtlar zaten.Çiftlerle oynama derim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Eğer dişi yuvalığa giriyorsa kuşlarda problem yoksa yakın zamanda yumurtlar zaten.Çiftlerle oynama derim.
abi benim 7 aydır giriyor. Bir sonuç yok kuşlarda soruda yok  crazy

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
Karahan UZUN.' Alıntı:
.. aferim kardeşime  :)  güzel kardeşim canlı hayvan üretim işi  iyi bir bakım  iyi bir Kan ve  iyi bir  şans işidir....... bazen  kanı  bulursun yavruları vasıfsız cıkar  eş atarsın döl tutmaz gibi  bende  bir çift vardı  vakti zamannda  10  ay  baktım  yok olmayınca  olmuyor  sonra  üretimhanede bir  arkadasa verdim  on gün sonra yumurta  haberi  geldi ortamda buna etken yani  ali ünal üstadın bir  çifti vardı  12  13  ay sonra  birtane  yavru verdi  gib gibi  sabır  bakım şans.....
  Saol abicim şans işi dediğin gibi seviyorum seni :)