çocuklarım:)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah. Kuşlarınıza nerede bakıyorsunuz Emel hanım evde mi?

Emel GÜL

Üyemiz
Adı
emel
Soyadı
gül
evet kullanmadığımız bi dairenin bi odasını kuşlarıma ayırdım orada bakıyorum....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Emel kardeşim ailemize hoş geldin öncelikle... bilgi paylaşım için doğru adrestesin bundan emin olunuz.
salmanızı ve kafeslerinizi sil baştan bir  kontrol edip tertip düzen verirseniz  çok daha verimli olur hobi maksatlı cok iyi bir alan genişliğine sahipsiniz bunu en iyi şekilde değerlendiriniz  ve  resimdeki faraj ve fırça anbiyansı çok hoşuma gitti  :) :)  ALLAH utandırmasın dilerim en iyi şekilde siz kadınlar bu üretim  işinde  diğer işlerde  olduğu gibi biz erkekleri geride bırakırsınız  :) :)  ve  kuş sayınız ne  kadar  yani  kaç çift ve genel ırkları nedir??

Emel GÜL

Üyemiz
Adı
emel
Soyadı
gül
Karahan UZUN.' Alıntı:
Emel kardeşim ailemize hoş geldin öncelikle... bilgi paylaşım için doğru adrestesin bundan emin olunuz.
salmanızı ve kafeslerinizi sil baştan bir  kontrol edip tertip düzen verirseniz  çok daha verimli olur hobi maksatlı cok iyi bir alan genişliğine sahipsiniz bunu en iyi şekilde değerlendiriniz  ve  resimdeki faraj ve fırça anbiyansı çok hoşuma gitti  :) :)  ALLAH utandırmasın dilerim en iyi şekilde siz kadınlar bu üretim  işinde  diğer işlerde  olduğu gibi biz erkekleri geride bırakırsınız  :) :)  ve  kuş sayınız ne  kadar  yani  kaç çift ve genel ırkları nedir??
evet çok amatör olduğumun farkındayım ilkler biraz deneme yanılma oluyor zaten bir düzenleme bende düşünüyorum şu an elimde 16 tane muhabbet kuşum var bunlardan 4 tanesi çift (1 tane yavru olmak üzere 5 tanede hint bülbülüm var) ve ırkları hakkında bir bilgim yok açıkcası yeni  yeni öğreniyorum onları...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Emel hanım Hint bülbülü adı altında satılıyor doğru. Ancak aslında ispinozlar ve sanırım zebra finch besliyorsunuz. Onlarında fotolarını koyarsanız bende çok ayırt edemiyorum bendede var ama. Bu sitede de anlayan bakan var onlar renk ve ırk olarak yardımcı olur. Daha iyi araştırırsınız.
Hayırlı günler. :)