ÇOK ACİL CEVAP BEKLİYORUM

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
ABİLERİM-ABLALARIM İYİ GÜNLER DİLERİM HOBİ AMAÇLI BAKMAKTA OLDUGUM 6 ÇİFT KUŞLARIMDAN 1 TANESİ 5 ADET YUMURTLADI 3 YAVRU ÇIKTI OTEKİLERDE YOLDA AMA DİŞİ NEDENSE 1. YAVRUYA BAKIYO 2. YAVRUNUN KURSAĞI BOŞ GİBİ 3. YAVRUMU KAYBETTİM SİZCE NEDEN KUŞLARIMIN İLK KULUÇKASI OYUZDEN OLUYO OLABİLİRMİ ?

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Rahatsız etmeyin bence. Zaten 3-4 günlük yavruyu elle beslemek çok zor imkansız denmesede. Elleyince zaten kurtaramayacaksınız ikide bir heyecan yapıp başına gitmeyin düşünün kuşlarında ilk yavruları imiş onlardaki heyecanı.
Mama yaptınızmı? Ben yavru çıkınca elma dilimi, önerilmemesine rağmen bir sap maydonoz gibi hediyeler veriyorum. Yumurta maması mutlaka yapın tarif çok var sitede.
Suyuna elma sirkesi veriyormusunuz. Bu dönem verilmesinin bir sakıncası varmı canlıları sakinleştirdiğinden özellikle tavsiye edilirmi bir araştırın.
Vanilyada stresi azaltır. Mamaya katmanızın bu aşamada zararı varmı yokmu genede araştırın.
Hayırlısı olsun.

Bu arada günde birkaç dilim yenen salatalık insanların yorgunluğunu alırmış. Kuşlardada aynı etkiyi verirmi bilemem ama salatalıkda yorgunluğu gideriyor hakikaten denedim kendimde.
Tavsiye ederim.
Ama bağırsakları yumuşatırmı şu dönem verilirmi genede araştırın.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Canan NUMAN' Alıntı:
Rahatsız etmeyin bence. Zaten 3-4 günlük yavruyu elle beslemek çok zor imkansız denmesede. Elleyince zaten kurtaramayacaksınız ikide bir heyecan yapıp başına gitmeyin düşünün kuşlarında ilk yavruları imiş onlardaki heyecanı.
Hayırlısı olsun.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Bazen yumurtayı erken kırar dişiler ve yavruların ağzına açmaya dermanı olmaz yutkunamaz bile.. bundan dolayıda yavrular kısa süre içerisinde hayata göz yumarlar.